Szerintetek mi a legjobb lúgosító sok sav esetén? Green mix? (beszélgetés)
Szia Lilluska!
Ha túl sok a gyomor savad,tehát gyakran ég a gyomrod,az attól van,h túl sok olyan dolgot eszel ami savas kémhatású pl:hús,tejtermék,kenyér féleségek,melyek fogyasztását ajánlott lenne kerülni vagy legalább is minimálisra csökkenteni!Más fajta étkezésre át állni,sajnos!
Meggondolandó,mert más hátrányai is lehetnek ennek a táplálkozásnak...
Viszont ha változtatsz,tuti nem fog égni a gyomrod:)
És igazuk van az előttem szólóknak is,pl:grapefruit is lúgosit!Sokkal több gyümölcsöt kellene fogyasztanod!:)
Nagyon jól bevált a Pa...i vÍz (ahol szanatórium
van) csak étkezés előtt kell inni
Remélem a Parádi hoxások többet tudnak.
Nagyon jó lúgositó az akácvirág tea,de érdemes a
homeopatián keresni.Nem kerül vagyonokba.Megbizható,a patikus segit.
Nem szabad agyon lúgozni magunkat,van egy arany középút,a szervezet tudja a dolgát.
frissen facsart búzafűlé!
minden reggel
vagy citromosvíz, grapefruit facsarva.
Persze a legfontosabb, hogy ne egyél olyat, ami savasít, mert akkor hiába.. (cukor, hús, tejtermékek)
a legjobb lúgosítók, és most nyáron a legolcsóbbak is a zöldségek! soksok zőcsi =)
Van tapasztalatom bőven :)
A gyógyszertárban kapható egy bázispor keverék...az tutira lúgosít!
Rengeteg dolgot próbáltam...hosszasan. Ez biztos hatás! Aki lúgosítani akar, annak ajánlom!
hat igen igy egyszerre kiadni erte anyit kicsit sok...talan probalj meg ferre tenni egy kis aprot most, holnap azutan, es lassan meglesz :)
en is mindig osszekormozom ra a penzt :)
nezz fel erre az oldalra :)
wellstar-shop.de
nem a legolcsobb...de 1 2 honapig hasznalhatod...ugyhogy abszolut megeri a befektetest.
nekem nagyon bevalt, es sok simerosomnek aki szedi...van sok masfele alga por is nem csak ettol a cegtol...keress ra neten sokan aruljak joval piaciar alatt a termekeket, vagy kerdezz ra a gyogyszertarban, sok alga kivonatu kapszula is van...
nem kapszula, amit en szedek az mikroalga por a wellstartol.
azt olvastam, meg ugy mondtak hogy kapszula formaban mar veszit a jotekony hatasaibol...de vegulis azt is kiprobalhatod :)
szerintem az algak tenyleg jok es hatasaosak, aztan hogy menyire fugg a dolog a kiszerelestol...azt oszinten nem tudom
Szia
En a mikroalga port ajanlom :) nagyon jo meregtelenito, lugosito, es a nehez femeket is megkoti es kivezeti a szervezetbol, ezt hasznalom mindjart 3 honapja es nagyon jo!
jobb a kozerzetem, energikusabb vagyok, es mintha fogytam is volna picit :)
További ajánlott fórumok:
- Melyek a lúgosító ételek, zöldségek, gyümölcsök?
- Melyik kórházban kaphatunk legtöbb segítséget tüdőrák esetén és hol van a legjobb onkológia?
- Ismeritek a lúgósító (pH csoda) folyadékot?
- Epekövesség, és rosszindulatú hasnyálmirígy esetén milyen élelmiszerek, gyümölcsök, alapanyagok ehetők, ill. milyen élelmiszerek lúgosítók?
- Rejtett kancsalság esetén, kik a legjobb szakemberek a magyar világban?
- Fülfájás esetén melyik tisztítás a legjobb módszer?