Ismeritek a lúgósító (pH csoda) folyadékot? (tudásbázis)
Kedves Jaina!
Véleményem szerint nem. Igaz, jómagam a supergreenst fogyasztom, arról bizton állíthatom, hogy nem mivel csak és kizárólag zöldség van benne. Ha sok zöldséget eszel, az sem befolyásolja a fogamzásgátlót. Viszont, hogy a Dr. Tea-ban mi van, azt nem tudom.
Szerintetek a lúgosító löttyök befolyásolhatják a fogamzásgátló hatását?
Nemrég vettem Dr. Tea lúgosító italt, de nem merem elkezdeni rendszeresen inni, nehogy bekavarjon. Vagy hülyeség miatt aggódom?
Igen a citrom valóban lúgosít!!!
Viszont, amit írtál, hogy a zöld lötty egy felkapott pénztárca kopasztó, ezzel nem tudok egyetérteni. Valóban nem olcsó, mert csúcsminőségű termék, s nincs belőle kispórolva semmilyen hatóanyag és vitamin. Bár relatív, hogy kinek mi az olcsó, s drága. Számomra az egészségem a legfontosabb. És valóban használ a termék, saját tapasztalatom is van, nem csak hallomásból írom.
Persze tudsz lúgosítani e termék nélkül is, mert rengeteg zöldség és étel van, ami lúgosít, de én egyenlőre még biztos nem tudnék ráállni arra az életformára. Nagyon kemény, nehéz átállni, s nehéz elhagyni a húsokat is, meg több egyéb mást. Dr. Robert Youngnak is több évig tartott.
Én is a citromot hallottam hogy azt kell inni minden nap. Bár nekem is furi,de azt mondják hogy lugosít...
Mindenesetre én inkább keresnék valami természetes módszert, minthogy azt a drága löttyött igyam... ami talán tényleg csak egy épp felkapott pénztárca kopasztó...
Sziasztok!
Én lassan 3 hete iszom a sárkánylevet! :-D
Szerintem nem rossz az íze.
Majd ha már iszom 3 hónapja...mert állítólag akkortól fog igazán hatni...akkor majd megírom a tapasztalatomat.
Eddig annyi változott, hogy mintha kevésbé lennék fáradt és éhes.
Majd meglátjuk.....
Csak hülyeséget írtam, most olvastam vissza :oX.
Valóban, ahány éve van a betegség, annyi hónap a gógyulás.
Azt nem tudom, hogy lúgosít-e, de én de nagyon jót tesz, arról nem beszélve, hogy az ízét is imádom :)
Priviben küldj egy e-mail címet légyszi, hogy el tudjam küldeni az ígért anyagot.
:DDDD
Na, ezért szeretem a szájhagyomány útján terjedő "tuti" módszereket :)))
Az jó, mert ha a szódabikarbónához ecetet adsz, akkor savasodik az oldat, és kipezseg a szén-dioxid...:-) Tehát ennek nincs sok értelme (az ecet amúgy sem híresen lúgosító).
Nyilván valami jó lúgos só kell, nátrium-karbonát vagy -foszfát. De ezekkel már jobb vigyázni, nehogy túllőjön az ember a célon (szerintem olyan 10-11-re érdemes belőni az oldat pH-ját, ehhez már számolni kell, mennyi só kell mennyi vízhez).
De inkább ne próbálkozzatok vele, úgyhogy az imént leírtakat vegyétek hangos gondolkodásnak!:-)
Hello, kérdeztem, és a közeli ismerőseim egyáltalán nem azt mondják, mint Mészöly, hogy már semmi baja, pedig sztem ő sem issza túl régen... ezért gondolom h ez inkább reklám a cégnek
de nyílván van placebo hatás, ami nálam nem működik
értem, akkor nekem kb. 10 évig kellene innom, havi 20ezerért, akkor én is maradok savas, mert a nydíjamból sajnos erre nem telik...
egyébként, ha ennyi idő után hat, akkor már úgysem biztos hogy élek...
Azt azért nem hiszem, hogy csak annak jó. Az emberek nem teljesen hülyék, nem vesznek olyan dolgot, ami nem jó. A fickó kb. 23 éve allergiás, a leánykája 15 éve. A kínai természetgyógyászok azt mondják, legalább annyi hónap kell ahhoz, hogy elmúljon, mint ahány hónapja létezik a probléma. Nem jön a megoldás túl hamar és az emberek gyorsan levonják a konzekvenciát, hogy ez is csak egy vacak.
Nekem nincs különösebb bajom, én az ízét utáltam, ezért hagytam abba, pedig kettőt vettem, mert így olcsóbb volt :))
További ajánlott fórumok:
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Ki milyen folyadékot iszik?
- Miben befolyásolja a reggeli tesztet az, hogy előző este mennyi folyadékot iszol?
- Nagy hőségben kell-e a csecsemőknek a tápláláson felül plusz folyadékot adni?
- Létezik a "nagy ő"? Hisztek benne vagy talán már ismeritek is?
- Lúgosító diéta avagy a (PH) csoda fogyás!