Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Graham liszt felhasználása fórum

Graham liszt felhasználása (beszélgetés)


2012. okt. 9. 08:52
A graham liszt és a teljeskiörlésű az ugyan az. nincs kiváltva a korpa alisztből. Attól még ugyan oylan liszt van benne csak korpás.
2012. okt. 9. 08:44

szia!

Én nokedlihez,sütihez graham-et használok,főzibe,panírhoz teljeskiörlésűt.

Szerintem meg kell szokni az ízeket és aztán már nem lesz olyan rossz.

2012. okt. 8. 23:32

felesben (durummal) pizzatésztához, pogihoz, egyéb sós sütikhez szoktam.

panírozáshoz is azt használok

nokedlihez szintén felesben használom.

édes sütiket durumlisztből csinálok

2012. okt. 8. 17:31
Én graham lisztet használok, de csak fele-fele arányban fehér liszttel keverve, mindenhez. Habaráshoz, rántáshoz, sütihez, kenyérhez....Meg kell szokni, de nagyon finom:)
2012. okt. 8. 17:21
De kenyérsütésen kívül másra is jó??
2012. okt. 8. 17:18
A graham,és a tönköly is jó kenyér sütésre,én mindkettőt használom!
2012. okt. 8. 17:17
Jah és sütésre inkább a tönkölyliszt alkalmas?
2012. okt. 8. 17:09
Éppen diétázom és próbálok leszokni a fehér kenyérről és a búzalisztről. Egy ideje már graham kenyeret eszem és hétvégén vettem graham lisztet is. Gondoltam kibróbálom egy főzelék habarásánál, de a végeredmény enyhén fura lett...mellékízzel. Lehet ebből a lisztből kenyéren kívül mást is csinálni úgy, hogy az finom legyen?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook