Görög buszos utazás (beszélgetés)
Busszal még nem voltam soha, ehhez nem tudok hozzászólni. Kocsival voltunk Sartin. Az is hosszú volt, de simán kibírható.
Zavargások az üdülőhelyeken nincsenek, max. a fővárosban. Ugyanúgy, mint nálunk is csak Pesten volt, s csak a belvárosban.
Fantasztikus volt a nyaralás, nagyon megérte.
Sartin egyébként nem vagy elveszve, még akkor sem, ha három nő utazik csak együtt. Annyi a magyar, hogy lépten-nyomon segítséget kérhetsz. De erre biztosan nem lesz szükség. Nagyon kedvesek a görögök, s lévén, ez egy üdülőfalu, s az a cél, hogy visszatérő vendégeik legyenek, hiszen ebből élnek. Nyugodtan vágjatok neki.
Sarti beachen egyébként nagyon sekély is a víz, nekünk túlságosan is sekély volt.
Szia! Köszi a segítséget!
Stutgartban laktak a sógoromék, ami 1100 km tőlunk.Hasonló a távolság,azt is kibírtuk párszor.
Bármi segítség kell, szóljál, ott otthon vagyok!!És szívesen ajánlok jó dolgokat, viszont azt is megmondom hova, és kivel ne.
Makrigialos nagyon csendes, sekély vízzel.
Sarti, mint írtam gyönyörű, de mély a víz.
A buszt pedig ki fogjátok bírni, 12-14 óra határátkelésektől függően.
Plédet, kispárnát, ha visztek, ki lehet bírni.
A Lányoknak örök emlék lesz!
Köszönöm!
Makrigialost megnézem képeken!
A lányok már nagyon várják.
Jaj, felejtse már ezt el mindenki.
Annyi zavaragás van kb. mint itthon, semmi.
Pláne nem Sartiban, vagy a nyaraló helyeken.
Nyugodt, szép tengerparti falu, teli magyarral, viszont a víz gyorsan mélyül, gyerekes családnak ajánlom Makrigialost inkább.:-)
Nyugodtan mehetsz, gondolom ez előszezon ár.
Én nagyon sokat jártam ki, legalább 10x megtettem már az utat, mivel a férjem görög.
Volt, hogy nekem a haza buszjegyem többe került, mint az első heti turnusban 1 főre szállás+busz.
Semmi baj nem lesz, az út hosszú, de a nyaralás kárpótolni fog.
Az idő meg már nagyon jó, ahogy hallom a sógornőimtől.
Ha van még kérdésed, írj!
Jó nyaralást!!
Sajnos a repűlés nagyon megnöveli a költségeket, de egyszer arra is összegyűjtöm a pénzt!
Addig csak a busz jöhet szóba. Tavaly Alpokban voltunk busszal az is nagyon messze volt.A görög kb dupla.
a görög pasik szeretik a magyar nőket :-)
de biztos nem lesz gond.
Jó pihenést kívánok.
mi tavaly Zakintoson voltunk. semmit nem éreztünk, igaz a szárazföldön volt a zavargás. nem hinném hogy rosz lenne a helyzet.
Sarti elég felkapott a magyarok körében, olyan mintha a balatonon lennél. de ez csak az én véleményem, a busz 2 nap.
Szia!
Előszezon 20ezer, júni 2. hetétől 25ezer/fő.
Sok üdülőhelyre ennyi, nem csak SARTI .Nem az ellátástól ,vagy szállástól tartok, hanem hogy zavargások voltak tavaly és hogy milyen a helyzet. De mondom Olaszba is van ilyen út. Nem ritka. Nézz be az utazási oldalra .
ez komoly? 20e ft busz +szállás?
hát én nem mernék belevágni. ez túl olcsó sztem. tudni kell GO-ról hogy nem a legtisztább ország. eennek elenére én imádom, már jó pár helyen voltunk, de körbe kell nézni. nehogy olyan helyen legyen a szállás ami túlságosan elzárt stb.
mikor mennétek?
Sziasztok ! Szeretnék befizetni a lányaimmal egy olcsó buszos görög hétre.IBUSZ 20000ft lenne 1 hét/fő busz + szállás. Van valakinek tapasztalata, vagy valami meglátása merjek-e ebben gondolkodni.
Olaszba is van hasonló út. Melyiket javasoljátok?
További ajánlott fórumok:
- Te bevállalnál egy hosszabb buszos utazást, (kb.1400km) egy 2, 5 éves kisgyerkőccel?
- Buszos utazás külföldre
- Melyik utazási irodát ajánljátok görögországi nyaraláshoz?
- Németh Travel buszos utazás
- Mennyi költőpénz vigyek magammal Görögországba ezen belül Stavrosra? 10 napra megyünk, a szállás és utazás ki van fizetve
- Angliai buszos utazás