Goriot apó vagy Vörös és fekete? Melyik jobb/könnyebb? (beszélgetés)
Melyik a könnyebb? Tedd mérlegre!
Melyik a jobb? Egyéni ízlés kérdése.
Arra sem lehet válaszolni, hogy a narancs vagy a banán a finomabb.
Olvasd el mindkettőt! És még sok egyebet, klasszikus és kortárs műveket egyaránt... És egyszer csak rájössz, hogy az olvasás élvezet és nem kötelesség.
Mármint :
Ha iskolás vagy, EZT lehet jobban elemezni!
Nincs két hónapja, hogy újra elolvastam a Goriot apót. Valószínűleg meg kell (korosztályosan) érni hozzá, de most azt mondanám, hogy lehengerlően nagyszabású és gondolatokat és érzéseket ébresztő mű!
Ha iskolás vagy, azt lehet jobban elemezni!
A mű egy karrierregény, mely a főszereplő társadalmi érvényesülését mutatja be, közben jelleme negatív irányba változik, így értékveszteség alakul ki. A lélektani regény középpontjában a főhős jelleme, lélekábrázolása áll.
Vörös és fekete :)
További ajánlott fórumok:
- Szerinted mennyibe kerül egy fekete hajat, leszívatni róla a színt, utána befesteni vörösre, vágatni?
- Tud a fodrász fekete hajból vöröset csinálni? Nekem 2 is azt mondta hogy nem tud. Sikerült valakinek?
- Sikerült valakinek egy alkalom után, fekete hajból vöröset csináltatni? Lehetséges hogy nem kell sokszor menni?
- Kopott festett fekete hajat befogja vörös hajfesték?
- Tartós fekete hajfestékkel festettem a hajam, de nem tetszik. Hogyan szedhetném le itthon a festéket, hogy vörösre festhessem be a hajam?
- Festett fekete hajból vöröses árnyalatút hogyan?