Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
GOR-os babák (beszélgetés)
Espumisan nem vált be. Próbáltuk. Infacolt is.
A doktornő most Gastrotuss babyt ajánlott. Minden evés után adnom kell neki. Kíváncsi leszek. :)
Nutritontól nem hinném ,hogy hasfájósabb lesz.
De szerintem az Espumisan jobb.
Pregomintól van ,hogy nem minden nap kakil,van hogy napok is kimaradnak és összeállóbb is.
Jajj és ezt kinőheti?!Remélem igen!!! Bárcsak inkább nekem lenne vmi bajom,mint neki :(
A Nutritontól nem lesz hasfájósabb a babám?!Most hasfájós Gripe Watert kap,illetve a kakával is gondjaink vannak.
Illetve van egy Gastrotuss nevű gél amit minden etetés előtt kell adni neki,de úgy tudom ,hogy nagyon drága!
Akkor nutriton kap szerintem ,lehet hogy megcsinálod és kiskanállal 2-3-al adsz neki evés előtt fél órával,vagy pedig bele kevered a tápszerbe.Csak akkor nagyobb lyukú cumi kell neki.
Szia!!
Köszi a választ!!
Délután viszem a gyerekorvoshoz,gondolom ,hogy kapunk vmi sűrítőt!!Remélem elég lesz az!!
AR-es tápszerek kilőve,mert Milumil Pregomint eszik,mert tejallergia gyanús lett.
Szia!
Meg kell emelni a fejénél 45 fokban legalább az ágyát.
Ne hagyd sosem háton aludni ,pont a visszaáramlás miatt.
Gondolom kapott vmit rá,esetleg Nutriton ,AR tápszer,Losec vagy Motilium.
Általában ezeket adják.
Jó tudni,hogy a Nutritont evés előtt legalább fél órával kell adni.
És célszerű evés után még ölben tartani kicsit,hogy a pocija megnyugodjon.
Kisfiamnál kis- és közepes volumenű refluxot állapítottak meg. Várok minden anyukát,aki hasonló cipőben jár,hogy segíthessünk egymásnak!!
További ajánlott fórumok: