Google Chrome reklámok/vírus (beszélgetős fórum)
Az csak felpattano ablak. Le lehet tiltani, hogy ne jojjon. Valami pop-up beallitasom. En folyton online zugymorogtetek valami agymoso sorozatot. Minden resz elott feljon 5-6-7 carsag, es kikapcsolom. Mikor tiltasra allitod, jelzi, hogy pop-up, vagy rakattintasz megnezni, vagy region kinyomod. Engem bosszantott ez a valtozat, mert az ertelmes oldalaknal is felugro, one, megnyitom, csak lassitja a szorfoles..
En regen mindent szepen egy mappaba mentettem, aztan, ha szar lett a gep, egy sikitottam az apamnak, ocsemnek. De amit csinaltak, egy file lementve, a mentetteken virus irtam, es legyakni az egesz rendszert, ujratelepites. Mert ezt kertem. A virusirtok is csak felhuztak az agyam, minden szarra bejeleztek, es lassitjak a rendszert. Eleg regi gepem volt, amit (intended nyugosztalja), Guruljkanak adtam.
Most mar vagy 5 eve nyuzok egy gepet, neha az apam talan valamit frissitgetett, ha itt volt, felesleges dolgokat torolt, de fut a szerencsetlen, pedig cudarul nez ki.
A pop-upok nem sokban befolyasoljak a lesobbi keresesi eredmenyakat, hacsak nem rakattintasz, akarva vagy veletlenul. A felhozatalban azt szamoljak, mi az, ami velhetoen megmozgat. Ha minding ugyanaz jon fel, nem biztos, hogy a te aktivitasod mutatja, hanem lehet az, hogy az adopt oldal melyik ceggel milyen szerzodesben van. Az activities kort felulirhatja, hogy X ceg fizetett azert, hogy minig az o oldala legyen az elso felugro.
Gyanus mailt minding tedd a tiltotthoz, gyanus linked nem nyitunk meg.
A varosi legenga szerint az elso virus ugy szuletett, hogy valaki vicces akart lenni karacsonykor (vagy szilveszterkor, valami unnepen)unrepentant. Mindenki kijelzojen a "bolog ...." jelent meg, es nem tudtak dolgozni.
Erdekesseg, ami nem erdekel: jo par ember kerult sitter, mert faxa ceghez akartak beautiful, es probaltak hekkelni.
Diohejban ennyi.
Vírusirtót futtass, ingyenes is jó, csak az a lényeg, hogy friss legyen.
Nem vagyok perfekt a témában, de én a helyedben leszedném a böngészőt, aztan utana kitakarítanék mindent, cookie-k, fájlmaradványok egyebek, majd visszaraknám újra. Vagy egy masik böngészővel probálkoznék.
De ezt is megpróbalhatod, lehet elég, online vírusírtó. ;)
További ajánlott fórumok:
- GOOGLE Chrome
- Ti melyik internet böngészőt használjatok? IE, Mozilla, Google Chrome?
- Google chrome-ot használ valaki?
- Google Chrome böngésző alkalmazásánál a Youtube hangja, "bugyborékos", szaggatott. Mi lehet az oka? Megoldást tud valaki?
- Google Chrome esetén hol kell beállítani, hogy felajánlja a jelszavak mentését?
- Hogyan tudom lementeni a könyvjelzőket "json" fájlként a Google Chrome böngészőből?