GOOGLE Chrome (beszélgetős fórum)
szia. menj a beállításokba és ott van olyan hogy bővítmények.
ott keresd a hibát, tílts le mindent esetleg töröld ha engedi.
majd lépj ki és újra be.
A kiegészítők között keress adblockereket és installánd a Chrome-ba. Alapból sokféle popup-ot lekapcsolnak, de te magad is felvehetsz újabbakat a blacklistre.
Az Opera gyakorlatilag a Chrome egy másik skinnel (úgy tudom, hogy pár éve megvette őket a gugli):)
sziasztok!
segítsen nekem valaki!
azokat az idióta reklámokat hogyan lehet a böngészőben leállítani?
egyszerűen nem tudom már használni, mert pl visszalépni lehetetlen, 1-1 oldalt (gondolom a reklámok miatt) betölt úgy 26x. vagy még többször. valami app-ról ír, hogy azt töröljem, de nem értem, hogy mit és honnan...
én annyira szerettem, de kezdek oda jutni, hogy egyszerűen nem fogom használni...
de akkor mit helyette? mozilla?
(opera a másik favorit, de azt párom használja, így neki vanm testre szabva)
Sziasztok!
A google chrome mindig összeomlik-egyre gyakrabban,egyre rövidebb idő után:((
Mitől lehet ez?
Az explorer-t meg egyáltalán nem tudom használni-mindig kiír egy bizonyos szöveget,hogy nem tud valamit futtatni:OO
Mi a csuda ez????
köszi
de a beállitások-at hol találom?
beállítások
előzmények
előzmények szerkesztése
és ott
Megjelent a legújabb verzió a Google böngészőjéből
[origo]|2010. 10. 20., 14:06|Utolsó módosítás: 2010. 10. 20., 14:07|
CÍMKÉK:Google Chrome, webböngésző
A Google Chrome 7 végleges változata csak néhány újítást és rengeteg hibajavítást tartalmaz.
origo.hu
:)
szerintem nem nálunk van a hiba mert a 249est a legfrissebbnek itéli! :)
Nos jelezném hogy a Chrome-s Adblock+ egészen szépen bővíthető feketelistákkal.
tehát hogy miket blokkoljon.
Már megvan :)
Nézd meg a Tech. webeket.
Legalábbis én mintha 2009 végén már olvastam volna.
Igen Gugli barátaink tolják az ipart,mert év végére igérik a Chrome op. rendszert,ami,mint a neve is mutatja,a böngészőre épül. Sőt! Tulajdonképp az egész OS egy böngésző.
Gondolom ezért is igyekeznek turbózni a dolgot.
Igen mint mondjuk én :)
nekem csak böngészni kell legyen gyors azt kész nem kell hogy táncolni is tudjon.
A 4-es bétát már tuningolhatod is.
Témákkal mwg kiterjesztésekkel.
Két hete fent van a 3.0.195-s verzió kiváncsiságból és azt kell mondjam jó,bár az Operát nem fogom lecserélni.
Nincs vele gond,gyorsan települ,a V8-s Javascript motor is szépen muzsikál,a beágyazott objektumok is mennek;azoknak ideális,akik nem várnak túlzott extrákat egy böngészőtől.
Mindazonáltal igéretes darab,egyszerű beállítással,user barát felülettel. Meglátjuk hogyan lesz tovább.
Na igen IE :)
Telepítésnél kikapcsolható ?? meiknél a 4-esbe ?
nem emlékszek rá .
én ezeket kapcsoltam ki
"javaslatok megjelenítése a navigálási hibákkal kapcsolatban "
" a keresések és a címsorba beírt webcímek autómatikus kiegészítése"
meg hogy autómatikusan küldje el a használati statisztikát.
Szóval én ezeket iktattam ki.
Ahha :) én nem szoktam nézegetni.
Win7-nél nem tudom mért nem jó nekem XP van.
Mióta van linuxra, chrome-ot használok firefox helyett. IE-ről annyit, hogy a win7 víruskeresője (az új, microsoftos) letiltotta, mert veszélyes :D
Amúgy ha emlékeim nem csalnak, akkor telepítéskor megkérdezi, hogy engeded-e az informáicóküldést a központba. Szóval nem kötelező, kikapcsolható.
A témáknak örülök, már van kedvenc a dark megjelenéshez, a kiegészítőkkel még nem vagyok megelégedve, de jönnek az újak :)
Ja, és informatikus vagyok, boccs :D
További ajánlott fórumok:
- Ti melyik internet böngészőt használjatok? IE, Mozilla, Google Chrome?
- Google chrome-ot használ valaki?
- Google Chrome böngésző alkalmazásánál a Youtube hangja, "bugyborékos", szaggatott. Mi lehet az oka? Megoldást tud valaki?
- Google Chrome esetén hol kell beállítani, hogy felajánlja a jelszavak mentését?
- Hogyan tudom lementeni a könyvjelzőket "json" fájlként a Google Chrome böngészőből?
- Google Chrome reklámok/vírus