Google Chrome esetén hol kell beállítani, hogy felajánlja a jelszavak mentését? (tudásbázis)
Kösz, majd ha ráérek, foglalkozom vele. :)
A g-mailem ma elsőre beengedett jelszó kérése nélkül. Másodszorra már kérte a jelszót. Magyarul: össze-vissza működik. (Közben nem léptem be senki máséba.)
Valakinek van megoldása a jelenségre?
Nem értem a chrome lelkivilágát.
Egy rakás jelszó megjegyzését kértem a gépemen, minden működött is egészen a CSODÁLATOS win10 legutóbbi frissítéséig.
Az van (bármennyire hihetetlen és mulatságos), hogy a magam g-mail fiókján kívül kezelem 4 másik emberét is, természetesen csak akkor, és csak arra, amire egyeztetés után megkérnek.
A frissítés után az 5 fiók közül kizárólag az enyémhez kérte a jelszót, az összes többibe automatikusan be lehetett (volna) lépni, végignéztem.
A frissítés napján egyedül az én fiókomat nyitottam meg (ez biztos, mert minden nap használom), a többit nem, mert ritkán, átlag 1-2 hetente kér meg valamelyikük.
Végigdúltam a „Beállítások” menü „Speciális” almenüjét. Sikerült elérnem, hogy most már az 5 közül csak egynek tudja a jelszavát, a többi fiókba, többek közt a sajátomba való belépéshez is kéri a jelszót. :(
Ötlet?
Annak beállítása, hogy a Chrome ismét felajánlja a jelszavak mentését
Ha megadta a Chrome számára, hogy egy adott webhelyen soha ne kérdezzen rá a jelszó mentésére, de később meggondolja magát, ismét megjelenítheti ezt a lehetőséget.
Nyissa meg a számítógépen a Chrome-ot.
A jobb felső sarokban kattintson a Továbbiak Továbbiak És még Beállítások menüpontra.
Lent kattintson a Speciális lehetőségre.
A „Jelszavak és űrlapok” részben kattintson a Jelszavak kezelése lehetőségre.
A „Soha nem került mentésre” részben kattintson a webhelytől jobbra látható Eltávolítás elemre Eltávolítás.
Ha a Chrome már nem kérdezi meg, hogy mentse-e a jelszavakat, akkor lehet, hogy arra kérte, hogy hagyja abba a jelszavak mentését. A mentés felajánlását úgy állíthatja be, ha ismét bekapcsolja a „Jelszavak mentésének felajánlása” beállítást.
Tud valaki segíteni, hogy mit kell csinálnom. hogy a google chrom felajánlja a jelszavak elmentését?
Teljesen laikus vagyok,ugy hogy lépésről-lépésre szeretném kérni.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Segitesz nekem beállitani az adatlapomat? :)
- Hol tudom beállítani Firefoxban az új lap megnyitása formátumát?
- Hogyan kell beállítani Facebookon, hogy a like-okat csak én lássam?
- Hol tudom beállítani, hogy a Firefox megjegyezze a jelszavakat?
- Hogyan lehet beállítani a Google Chrome-ba, hogy játékoknál felajánlja a jelszó mentését?