Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Göngyölt pulykamell (gombás-májas) recept

Göngyölt pulykamell (gombás-májas) recept

Elkészítési idő 50 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Göngyölt pulykamell (gombás-májas) hozzávalói:
4 szelet pulykamell
2 fej vöröshagyma
2 főtt tojás
1 nyers tojás
1 csokor petrezselyem
3 zsemle
2 nagyobb gomba
2 csirkemáj

bors
ételízesítő
őrölt kömény


A Göngyölt pulykamell (gombás-májas) elkészítési módja:
A hagymát megdinszteljük, a 2 főtt tojást, a petrezselymet, a 3 áztatott zsemlét, gombát, csirkemájat ledaráljuk, + a nyers tojást is hozzáadjuk, ami majd összefogja a tölteléket. Pici sót, borsot, ételízesítőt, köményt teszünk bele - ízlés szerint. A hússzeleteket kiklopfoljuk, 1-1 evőkanál tölteléket teszünk 1-1 hússzeletre, és felgöngyölve kiolajozott tepsibe rakjuk, majd pirosra sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A göngyölt pulykamell (gombás-májas) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook