Gond lenne, ha van orgazmusom szex közben? (beszélgetés)
"Onnantól kezdve nem volt gond vele :D"
Mert visszament az összes korábbi partneréhez, és eljuttatta őket a csúcsra. :)))))
Valószínű azért pánikolt be, mert tudja, hogy ez fontos dolog és nem akar csalódást okozni neked, az meg érthető ha nem bízik mgában a sok kudarc miatt, ami lehet, hogy nem is csak az ő hibája....
Viszont, ha amúgy tényleg jól kijöttök és ninden okés, emiatt ne dobd el magadtól, lehet, hogy csak egy kis segítségre van szüksége ;)
Nekem is volt egyszer egy ilyen pasim, akinek nem sikerült a csúcsra juttatnia egy lányt sem, előttem. Szépen leültünk, megbeszéltük a dolgokat, megtanitottam neki hogyan csinálja......... Onnantól kezdve nem volt gond vele :D
Igen, eddig már eljutottunk, sőt, azt is megállapitottuk, hogy nem normális dolog ez, vagyis az, hoyg a pasi gyakorlatilag megijedt attól, hogy a nő közölte vele, hogy neki szex közben orgazmusa szokott lenni.
Komolyan, számomra még most is hihetetlen, hogy van olyan férfi, aki ettől megretten.
Ez pont olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy éhes vagyok, ennem kell, és erre a másik megijed, hogy Úristen, ez enni akar? Na ne mááá..
Őrület!
És igen, ezzel a pasival komoly bajok lehetnek és ettől csak menekülni lehet, hiába aranyos, kedves, stb, mert a jó szex (és a bizalom) a jó és kiegyensúlyozott kapcsolatnak. Ha valaki igy reagál, mint ez a férfi, hát annak csak sok szerencsét és gyógyulást tudok kivánni.
Orvos kell neki először, és majd ha meggyógyult, azután társ.
Majd belejön vagy belejöhet a pasi!
Ismerni kellene őt, úgy korrektebb lenne róla véleményt nyilvánítani.
Nem igazán hiszek az ilyen szituáció sikerében, pláne magam számára.
Ne aggódj! Én is szeretem a hülyeséget! :)
bonyolultak a lányok néha a srácok is...
de azért nem kell mindenképpen rosszra gondolni
lehet csak önbizalom hiányos...
Tudod, én azt szoktam csinálni, hogy megnézem a fórum címét, ha van gondolatom a témáról, akkor hozzászólok a fórumindítóhoz, illetve a kérdéséhez.
SOHA nem jutott eszembe bírálni, vagy zsűrizni más mondókáját, KIVÉVE, ha engem nem a megfelelő hangnemben céloz meg, kioktat, sérteget.
Ilyenkor elmondom a magam kis kendőzetlen véleményét, aztán megy a csodálkozás!:)
Pedig sokan pont a kioktató hsz-al leplezik le saját Achilles-sarkukat, amikor mások helyett megsértődnek!:)
Látod, ezt akartam mondani.:)
Nem véletlen ez a másmilyen vélemény. Mindenki magából indul ki..
Hát ez...
Na mindegy, inkább nem írok semmit.
Valóban jobb!
Úgy tűnik, - akaratomon kívül - fájó pontodra tapintottam!
További ajánlott fórumok:
- Neked milyen élményt/érzést nyújt az orgazmusod megélése?
- Ki mit gondol arról, lenne-e petesejt donor
- Ha nincs orgazmusod, miért mondod, hogy jó a szex?
- Hölgyek! Mi lenne a reakciótok, ha a párotok szex közben megkérdezné tőletek, hogy mikor adta ki II. András az Aranybullát?
- Volt már orgazmusod hasizomgyakorlat végzése közben?
- Miért nincs orgazmusom, ha a párommal szexelek?