Gombával töltött csirkecomb recept
A Gombával töltött csirkecomb hozzávalói:6-8 felsőcsirkecomb
25-30 dkg gomba
2 tojás
kakaukfű, bors
só
pici olaj
1 vöröshagyma
kevés zsemlemorzsa
Ahány a comb annyi szelet bacon szalonna
petrezselyem zöldje
A Gombával töltött csirkecomb elkészítési módja:
A combokat kifilézzük, a bőr maradjon rajta,sózzuk, borsozzuk, félre tesszük. A vöröshagymát apróravgva meg dinszteljük, és rá tesszük , a gobmát szeletekre végva, addig pároljuk mig a zsirjára nem sül. Levesszük a lángrol, és hülni hadjuk, ráütjük a tojást sózzuk, borsozzuk, annyi zsemlemorzsát szorunk rá, hogy sürübb massza legyen. A csirkecombokat kiteritjük, és egy- egy evőkanálnyi masszát bele teszük, begöngyöljük baconszalonnval és szép sorba kizsirozott tepsibe rakjuk, szép pirosra sütjük . Majonézes zöldborsóval tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2012. ápr. 9. 11:53
A gombával töltött csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.