Főoldal » Receptek » Fagylaltok receptjei » Csokoládé parfé recept

Csokoládé parfé recept

A Csokoládé parfé hozzávalói:
2 dl tej
15 dkg cukor
2 tojásságája
12 dkg étcsokoládé
2 dl tejszinhab
vanilin cukor


A Csokoládé parfé elkészítési módja:
A lágyitott csokoládét hidegen elkeverjük a tejjel, és a tojássárgájával, és a porcukorral, majd tűzre tesszük és állandó keveréssel sürű krémmé főzzük. fözés után leszürjük és hütjük. A kihült krémet összekeverjük a keményre vert tejszinhabbal, majd egy bordasütöt folpakkal kibélelünk,és bele öntjük. 4-5 órára a mélyhütőbe tesszük. Majd kiboritjuk és tálaljuk.


Kategória: Fagylaltok receptjei


A csokoládé parfé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook