Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombásalagút recept

Gombásalagút recept

A Gombásalagút hozzávalói:
70 dkg sertés comb
50 dkg gomba
2-3 fej vöröshagyma
70 dkg krumpli
1 dl tej
8 dkg vaj
só bors
grill-füszer
olaj


A Gombásalagút elkészítési módja:
A húst szeletekre vágjuk,kissé kiklopfoljuk, jól bepácoljuk,és másnap elősütjük serpenyőben. A gombát ledaráljuk,a hagymát apróra vágva megdinszteljük, és a gombát rátesszük, sózzuk borsozzuk, (addig pároljuk mig a leve elpárolódik.) A hús szeleteket szorosan kizsirozott tepsibe rakjuk, a gombapépet rásimitjuk. Közben a krumplit puhára főzzük, és pürét készitünk belőle vajjal és tejjel. De ne legyen túl híg. Villával csíkokat húzunk, és lassú tüznél 45-50 percig szép pirosra sütjük. Ha langyosra hült kockára vágjuk, és savanyusággal tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A gombásalagút elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook