Gombás karajom recept
A Gombás karajom hozzávalói:1 kg gomba
1 kg karaj
petrezselyemlevél
1 tojás
margarin
só
bors
A Gombás karajom elkészítési módja:
A gombát apró kockára darabolom és külön Hera-ban megpárolom. Apróra vágott zöldséglevéllel ízesítem. Vizet nem szabad alátenni, mert a gomba vizet enged. Zsírjára sütöm a gombát majd pici sóval és borssal ízesítem. Elzárom a gázt és egy tojással összekeverem. 1 kg karaj kicsontozva, felszeletelve, ki klopfolok. Borsos sóval besózom. Tepsit Hera-val kivajazom, a hússzeleteket beleteszem, és amikor fehér a hús megfordítom. Az elkészített gombát kanállal, a hús szeletekre tesszük. Amikor a hús széle kezd sülni, akkor elzárjuk a gázt és Trapista sajttal megszórjuk a hússzeleteket.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: porcellán, 2011. júl. 25. 18:00
A gombás karajom elkészítési módja és hozzávalói.