Gombás csirkemell (fogyókúrázóknak) recept
289 kcal
60 dkg csirkemell
20 dkg gomba
4 dkg Delma light
2 dl sovány tejfől
só, bors, paprika, kakukkfű, bazsalikom
A Gombás csirkemell (fogyókúrázóknak) elkészítési módja:
A lebőrözött, jól kivert csirkemellet rostjaira merőlegesen bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk és kikent tűzálló tál aljára fektetjük. A maradék margarinon sóval, borssal, addig pároljuk a gombát, amíg a levét el nem főtte. A tűzről levéve a tejföllel és a többi fűszerrel símára keverjük és a húsra öntjük. Sütőben, kb. 30 percig sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Maggie07, 2006. okt. 2. 14:37
A gombás csirkemell (fogyókúrázóknak) elkészítési módja és hozzávalói.