Gombás csirkecomb alufóliában sütve recept
35 perc
A Gombás csirkecomb alufóliában sütve hozzávalói:
2 db csirkecomb
2 nagy fej vöröshagyma
25 dkg gomba
ízlés szerint vegeta és törött fekete bors
A Gombás csirkecomb alufóliában sütve elkészítési módja:
A combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom. A megvegetázott, megborsozott csirkecombdarabokat külön-külön, az alufóliára fektetem, majd beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Jól bevegetázom, megborsozom és lazán becsomagolom. Előmelegített, forró grillsütőbe vagy gázsütőbe teszem a négy csomagot. Az első oldalát 15 percig sütöm, majd megfordítom, és további 10 percig sütöm. Ezután az alufóliát kibontom, és az ételt néhány percig fedetlenül pirítom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Kiss Ildikó, 2009. ápr. 11. 11:54
A gombás csirkecomb alufóliában sütve elkészítési módja és hozzávalói.