Gombás csirkecomb recept
A Gombás csirkecomb hozzávalói:1 nagy vöröshagyma
csirkecomb szükség szerint
20-30 dkg gomba
2 dl tejföl
1 evökanálnyi liszt
só,
bors
zsir v.olaj
A Gombás csirkecomb elkészítési módja:
z apróra vágott hagymát megpároljuk,hozzáadjuk a gombát,megpároljuk hozzáadjuk a húst,felengedjük vizzel,sózzuk,borsozzuk. Amikor a hús megpuhult,behabarjuk.
Én ezt 6-8 alsó,vagy 6 felsö combból szoktam késziteni,és tésztával tálalom.De van amikor 30-40 dkg vékony csikokra vágott sertéshússal készitem mindegyikel nagyon finom.Apróra vágott petrezselymet tehet bele a végén,aki szereti.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: smudlaagi54, 2007. nov. 13. 06:32
A gombás csirkecomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.