Gomba hagymásan eltéve recept


Gomba, tetszés szerinti mennyiségben
só,
ecet,
víz,
savanyúság-tartósító (ami az uborkához is jó)
hagyma
A Gomba hagymásan eltéve elkészítési módja:
A megpucolt, feldarabolt gombát félig megfőzöm. Hagymát felszeletelem. A sót, vizet, ecetet és a savanyúság-tartósitós fűszerkeveréket felfőzöm, ráöntöm a gombára és hagymára. Üvegekbe töltöm (ne legyen sok benne a víz). Száraz dunsztba teszem 1 éjjelre.
Ha valakinek jó a gyomra és szereti ropogósan, akkor nem kell a gombát megfőzni sem.
Kategória: Savanyúságok receptjei
A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné, 2010. jún. 28. 16:31
A gomba hagymásan eltéve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.