Goldlily spirál után mennyi esélyem van rövid időn belül teherbe esni? (beszélgetés)
Szia Erika! Örülök, hogy olyasvalaki is ír, akinek konkrétan ez a fajta van:-)
Nagyon remélem, hogy így van, ahogy gondoljuk, én már nagyon szeretném a pozitív tesztet a párom orra alá dörgölni:-)))))
Sziasztok!
Nekem is spirálom van,ez ami neked,és én is most szeretném leszedetni.Én úgy tudom ha leszedik utána egyből teherbe lehet esni.Van egy ismerősöm az egyből terhes lett utána.Én is szeretnék minnél elöbb teherbe esni,jövő hónapban leszedetem,ebbe a hónapban nem jött össze.
Vagyis megtermékenyül a petesejt, csak nem tud beágyazódni.....jól gondolom?
5 napig tartott a menszeszem, ebből az első és az utolsó gyenge, a középső három olyan erős volt,hogy alvadt vérdarabokhoz hasonló vérzésem volt, mintha eret vágtak volna rajtam...
Sokszor mondtam a páromnak, hogy ha nem védekeznék, most azt gondolnám, hogy terhes voltam,csak épp elvetéltem....
De végül is ez történt, nem?
ha nem tartalmaz hormont, akkor hogyhogy nem estél teherbe mikor együtt voltatok?
Hormont kell tartalmaznia hogy ne legyen baba...
Köszönöm a válaszod. Kicsit én is bizonytalan vagyok. Elméletileg ez nem tartalmaz hormonokat.
A gyártó oldalán ezt olvastam:
Amennyiben az eszköz használója - korábbi döntését megváltoztatva - mégis gyermekáldásra vágyik, akkor - az eszköz eltávolítása után - erre azonnal megnyílik a lehetőség.
Nem vagyok ebben jártas, de ha jól gondolom ez a spirál is hormonokat bocsájt ki magából.
Szerintem kicsit had ürüljön a szervezetedből...
Goldlily spirállal védekezem, de babát szeretnénk, és két hét múlva, a következő menstruáció alkalmával megszabadulnék tőle.
Azt szeretném tudni, mennyi esélyem van rövid időm belül teherbe esni.
További ajánlott fórumok:
- Egyoldali petefészekkel ugyanolyan esélyem van teherbeesni?
- Tapasztalataitokra lennék kíváncsi a Silverlily/Goldlily spirál használatáról.
- Nagyon változó mensi mellett, ha elmúlt a havi és utána egy nappal védekezés nélkül voltam valakivel mennyi az esélyem teherbeesni?
- Pajzsmirigy túlterheléssel mennyi esélyem van a teherbe esésre? Gyógyszert szedek rá, szedése mellett jók az eredményeim.
- Goldlily spirált használók
- Mennyi esélyem van így teherbe esni?