Gödi homokszigetre hogy jutok el kocsival Újpestről? Pontos leírás kellene, hol forduljak le Gödnél stb. (tudásbázis)
8. gizmóka (válaszként erre: 7. - Bogyoka53)
2013. júl. 29. 10:02
Nagyon szívesen!Kellemes időtöltést kívánok!
7. bogyoka53
2013. júl. 29. 06:25
Nagyon szépen köszönöm Gizmóka, ilyen segitségre gondoltam, mert már voltunk lenn és kerestük a Dunaparton de hiába mentünk végig egy jó darabig a parton nem találtuk meg, de most már látom, hogy nem is jó helyen barangoltunk. Igy már egyértelmű, ha tudom hol kell a 2-es utról lefordulnom, hogy megtaláljuk. Mégegyszer hálásan köszönöm!
6. gizmóka (válaszként erre: 1. - Bogyoka53)
2013. júl. 28. 20:51
Szia!
A 2-es főúton gyere,majd Gödre beérve a második jelzőlámpa utáni első lehetőségnél kanyarodj el balra.Ez a Szabadságharcos utca ami levisz a feneketlen tóig.Itt kanyarodj jobbra és szűk ötven méter után balra.Az utca végén parkolj le,és innen gyalog menj tovább a dunáig.(kb.az utca meghosszabbított vonalában)Átkelsz egy bokáig érő holtágon és máris a szigeten vagy.Kövesd az ösvényt,a vonulást és kijutsz a homokos partra.
3. bogyoka53
2013. júl. 28. 20:01
Kösz! Ha megadta volna akkor nem itt érdeklődnék.Ujpesti vagyok mem HÜLYE!!!
2. Krisz42
2013. júl. 28. 19:16
Van a net,útvonalterv,stb.Ez olyan nehéz?
1. bogyoka53
2013. júl. 28. 19:14
Gödi homokszigetre hogy jutok el kocsival Ujpestről. Pontos leírás kellene, hol forduljak le Gödnél stb.
További ajánlott fórumok:
- Hova forduljak, ha a párom exe tönkre akar tenni minket, gátol a pici sétáltatásában?
- Bírósági ítélet ellenére az apa egyáltalán nem fizet gyermektartásdíjat. Hova forduljak?
- Mit tegyek, kihez forduljak?
- Leégett a házam, most hova forduljak?
- Kihez forduljak ezzel az erős szőrösödéshez és hajhullással? Lassan kopasz vagyok :(
- Újpestről Gödre a Homokszigethez hogyan jutok el busszal?