Go - online angol nyelvtanulás (beszélgetés)
Sziasztok!! :)
Most kapom a leveleket a go angoltól,... még nem volt benne akció, pedig már letelt a kb 3 hét..
Van ezzel kapcsolatban valakinek tanácsa, próbálta valaki mostanában?
Illetve 2 napja most levelet sem kapok már.. bár lehet, h hétvége volt náluk is:)
A GO angolnál ne siess a vásárlással! Először csak be kell regisztrálni, majd várakozó álláspontra helyezkedni. Minden nap küldenek valamilyen ingyenes csali anyagot, ami csak arra jó, hogy fenn tartsák az érdeklődést. Majd 2-3 hetet követően különböző akciókkal keresnek meg.
Ilyenkor meg tudod venni az anyagot fél áron is!!!
Például a most 28000 Ft-os csomagot akcióban 17000 Ft-ért kínálták nekem.
Ezt nevezik személyre szabott agresszív marketingnek.
Nekem van.
Kuponkód: ajanlas14500
Ajánlókódod: 69142
online meg lehet tanulni irni és olvasni, de beszélni nem igazán. Én Pesten élek és vállalok tanitványokat nem pesti áran, ha érdekel. Sőt, skype-on való oktatás is nagyon jól működik, heti 1x pl. beszélgetésre, ha otthon tanulsz magadtól.
ha érdekel, írj privit :)
Ha az összeg nincs benne, akkor ott már valami nem stimmel. Korrekt szolgáltatónak nincs mit titkolni.
Mondjuk, nem tudom feltetted-e a kérdést nekik. Egyébként vannak olyan ingyen oktatók, akik küldenek 25 próba leckét ezzel eljutsz kb, 2 havi nyelviskolai oktatásnak megfelelő tananyaghoz. Ha tetszik kéred tovább, nagyon korrekt árakkal.