Gmail-ben nem szeretnék levelet kapni valakitől, le tudom tiltani? (tudásbázis)
Eh...
Tudod vannak emberek,akiken ez nem segít,néhol bejöhet...;)
Én speciel nem akartam az illetőt megbántani,annyit vesződött azzal a sok ppt-vel,hát...örült,hogy ért hozzá,na.Ez szokás a baráti köreiben,hogy amerre járt,abból ppt-t készít a csodás fotóiból is kidíszíti nyálas szöveggel...
De ha valakit utálsz,elég neki megírnod,hogy több levelére nem vagy kíváncsi,ne is erőlködjön,mert úgy sem olvasod el.Na.Ott beválik.De tökre.;)
Sikerült a szűrőt létrehoznom, így (remélem) automatikusan törlődik a levél, egy bizonyos feladótól nem szeretnék levelet kapni. A spam-nek jelölés azért nem megoldás, mert a levél 30 napig ott van...
Köszi mindenkinek!
Remélem sikerrel jársz.;)
Sajnos nekem is van olyan "levelezőpartnerem",aki csakúgy ész nélkül állandóan küldi a hülyeség .ppt-it és már piszkosul untam,csak kukába küldeni is őket.Így raktam rá szűrőt.Azóta jobb!:D
De ez már régen volt,azóta nem kutattam az ilyen jellegű opciót,a címlistám csupa normális emberekkel van teli...Hál'Isten ő volt az egyetlen ilyen "körlevelet küldök,napi 1000-t" emberke.Hát már nagyon az agyamra ment vele...:DDD
Ja, bocs, azt hittem, Süni nyitotta a topikot.
Szívesen:-)
Figyelj, Süni, megmondom a tutit:
"Beállítások" --> "Szűrők" --> "új szűrő létrehozása" --> feladónak beírod az illető e-mail címét --> "következő lépés" --> törlés kipipálása --> "szűrő létrehozása".
Nem fogod megkapni a leveleit, automatikusan törlődni fognak.
Tényleg, ha tényleg nem akarja olvasni, az a legjobb :)
Beállítások-szűrők és onnan értelemszerűen meg tudja oldani.
A Beérkező levelek mappa átugrása (Archiválás)
Megjelölés olvasottként
Csillagozás
A következő címke alkalmazása:
Továbbítás Nincsenek hitelesített továbbítási címei.Továbbítási címek kezelése
Törlés
Soha ne legyen spam
További ajánlott fórumok:
- Ha interneten veszek valakitől nyugtatót az legális?
- Nőnapra vörös rózsát kapni valakitől, aki mindenki másnak fehéret, sárgásat vett - egyértelmű, és ha igen mit is jelent?
- Ismerősöm tartozását a januári munkanélküliből ígéri megadni, de most hallottam valakitől, hogy azt már decemberben utalták. Ez igaz?
- Voltatok már úgy, hogy azt hittétek nem tudtok megszabadulni valakitől?
- Felnőttként is függenem kéne valakitől?
- Honnan tudom meg, hogy ki írt nekem levelet a gmail-ben, ha ismeretlen a cím?