Honnan tudom meg, hogy ki írt nekem levelet a gmail-ben, ha ismeretlen a cím? (tudásbázis kérdés)
Maga a szo, a masodik vilaghaborus katonai gepsonka konzerv nevebol ered az a "Spam" es mivel rengeteget csinaltak belole, a katonak nagyon meguntak, es mar csak olyan madar lett mint a vereb a szines enekes madarak kozott.
Ezert a nem kivanatos dolgokat a computer berkekben is elneveztek Spam-nek, es akik kuldikk azokat, azokat nevezik Spammer-nek. Beleertve a hirdeteseket, most tolem ezt vegyel, vagy azt vegyel, vagy csak egyszeruen egy virust tesznek bele, es ha arra rakkatintasz, az az kinyitod, menthetelenul magad istallalod a virust a computerodra, az a magadnak okozod a bajt. Nagyon sokan informaciokat gyujtenek a masok computerjairol, es azt eladjak azoknak akik azt fel akarjak hasznalni ellenunk.
Ha nem ismered ki kuldte azt , legbiztosabb azt nem kinyitni.
[nekem kuldtek egy hasonlot aminek az volt a cime: tenyleg te vagy ezen a kepen? es persze nem volt abban kep egy sem, de kinyitottam az az felrevezetett, becsapott, kihasznalta a johiszemusegemet! A computeremen levo osszes cimre, es aki megkapta es kinyitottak azoknak az osszes cimeire is elkuldte onmagat az en nevemben!!! Sok computert igy megfertozott az en nevemben!!! Persze kaptam a rossz leveleket, hogy miert csinaltam ezt!!!??? De persze, az egesz az en tudtom nelkul csinalta automatiksan!!! Nekem a beleegyezesem nelkul!!!
Vedd magad, ha csak lehet elozd meg a lehetseges problemakat! [jobb megelozni az egesz bajt!]
További ajánlott fórumok:
- Miért kell valakire rászállni minden ok nélkül, ismeretlenül?
- 18hós kisfiam 2 napja tele van ismeretlen csípésekkel, most meg belázasodott. Mi lehet ez?
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Gmail-ben nem szeretnék levelet kapni valakitől, le tudom tiltani?
- Facebookon honnan tudom, hogy ami levelet küldtem valainek az elolvasta?Kérhetek erről értesítőt?
- A gmailben meg lehet azt oldani, hogy tiltólistára vegyek egy e-mail címet, ahonnan nem akarok beengedni levelet?