Voltatok már úgy, hogy azt hittétek nem tudtok megszabadulni valakitől? (beszélgetős fórum)
Éppen ezért,hát nem érted?
Tudod,ha a férjem ilyeneket mondana tudod mikor hiányozna?
Kivágnám,mint macskát sza,ni,aztán rohadjon meg ahol van.Pont nem érdekelne!!
Akkor gondolkozz el és döntsd el,hogy ténylegesen mit akarsz!
Ez már ennyi idő után gyerekes!
Szeretem-nem szeretem....
Na,most szerinted?
Talán mert attól, hogy 1 éve vége, nem úgy telt el ez az idő, hogy egyáltalán nem beszéltünk. Voltak hónapok, mikor nem beszéltünk akár 4 hónapig se.
Ha már 1 éve nem beszéltem volna vele, nyilván másabb lenne a helyzet.
Most lesz, hogy 2 hete nem beszélek vele, szépen és finoman lekoptattam anélkül, hogy tudná nincs több szándékom vele. Mégis hiányzik. :( Úgy érzem ebbe beleőrülök. Talán csak azért hiányzik most, mert épp nincs jobb dolgom, meg olyan jó lenne hozzábújni valakihez. Azért én ennél jobban is voltam már ki miatta.
A sulival másfél hónap múlva végzek és nem szeretnék Pestre menni, pedig jó lenne. De pont ez az, hogy még csak a közelébe sem szeretnék kerülni. :/
ha szerelmesen szakítanak veled, ráadásul ilyen görény módon, amiből tudhatod, hogy a pali nem is volt nagyon jelen érzelmileg a kapcsolatban, érthető, ha sokáig bánt és nehezen teszed túl magad rajta.
gyógyír erre, ha elkezdesz ismerkedni, jön majd valaki, aki elfeledteti, de legalábbis nem szenvedéssel vagy érzésekkel fogsz visszagondolni rá
Nem is azt mondtam, hogy csak az elsőt nem felejted el sőt. De azért arra kíváncsi lennék, te hogy vagy ezzel. Szerintem te sem felejtetted el.
Az már persze más kérdés, hogy milyen érzésekkel gondolunk vissza rá.
Ja,azt hittem,hogy zaklat az exed...
Tojd már le jó magasról,ezt hlye idótát!
További ajánlott fórumok:
- 2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok
- EXTRÉM túlsúlytól megszabadulni vágyók
- Május 16: Kezdjük a fogyit! Akik megszabadulnának pár kg-tól!
- NAGY túlsúlytól megszabadulni vágyók
- Elpirulástól való félelem, eritrofóbia. Megszabadulnék tőle, de hogyan?
- Voltatok már úgy, hogy szakítás után új kapcsolatot kezdtetek, mert azt hittétek túl vagytok az exen?