Gesztenyetorta liszt nélkül recept
A Gesztenyetorta liszt nélkül hozzávalói:25 dkg gesztenyemassza
6 tojás
6 evőkanál porcukor
fél csomag sütőpor
Krém: 25 dkg gesztenyemassza
0,4 dl tejszín
A Gesztenyetorta liszt nélkül elkészítési módja:
A tojássárgáját habosra keverjük a cukorral, majd beletesszük a gesztenyét és a sütőport. Tortaformába öntjük és kb. 15-20 percig sütjük, 180 fokon. Ha kihúlt ketté vágjuk, megkenjük a felvert habbal, amibe belekeverjük a gesztenyét. Visszatesszük a torta tetejét és az oldalát is bevonjuk a gesztenyés habbal. FINOM VOLT!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: e2add1f84e, 2011. febr. 13. 18:20
A gesztenyetorta liszt nélkül elkészítési módja és hozzávalói.