Gesztenyés tekercs 2 recept


- 50 dkg gesztenyemassza
- 5 dkg porcukor
- rum ízlés szerint
- 1 cs. van. cukor
- 1 cs. van. pudingpor
- 4 dl tej
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 tortabevonó
A Gesztenyés tekercs 2 elkészítési módja:
A gesztenyemasszát, rumot, porcukrot összegyúrjuk. Zsírpapiron, vagy porcukrozott deszkán kinyújtjuk. A pudingporból és a tejből pudingot főzünk, majd kihűtjük. A margarint kikeverjük a porcukorral, majd összekeverjük a kihűlt masszával. Az egészet a kinyújtott gesztenye lapra kenjük és óvatosan feltekerjük. Az egészet bevonjuk csokimázzal.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: emrus, 2008. márc. 29. 08:23
A gesztenyés tekercs 2 elkészítési módja és hozzávalói.