Gesztenyés desszert recept
A Gesztenyés desszert hozzávalói:30 dkg gesztenyepüré
20 dkg túró
4 evőkanál rum
2 dl tejszín
10 dkg porcukor
1 vőkanál édes kakópor
A Gesztenyés desszert elkészítési módja:
A gesztenyepürét tálba tesszük hozzáadjuk az átpaszírozott túrót a porcukor felét és a rumot.Jól összekeverjük és ötfelé osztjuk.négy adagot kehelybe rakunk majd a hűtőbe tesszük,hogy jól lehüljön.A tejszínhez adjuk a maraék porcukrot és kemény habbá verjük.Habzsákba töltve a a hűtőből kivett pürére nyomjuk,meghintjük kakaóporral.A félretett masszából 4 golyócskát formálunk és a kehely közepére tesszük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. máj. 24. 23:55
A gesztenyés desszert elkészítési módja és hozzávalói.