Gépelés közben sokszor az van, hogy oda ugrik a kurzor, ahol az egérmutató áll. Mit lehet tenni? (tudásbázis)
Számítógéppel kapcsolatos problémák megoldására párom gyakran javasolja a kalapács használatát :)
Nálunk nem sokáig marad meg a gép..... :)
De jó, hogy erről írtok, a laptoppal én is emiatt szívok mindig, mikor leveleket írok és elugrik írás közben máshová. Nagyon idegesítő!
Akkor lehet a touchpashoz érek hozzá? Figyelni fogom most már...
Nekem is ez volt,a kedves párom felvilágosított,hogy a toucpad-et nyomkodom úgy,hogy észre sem veszem :D
Le lehet tiltani,de sajnos nem tudom megmondani hogyan..nekem linuxom van.
Laptopom van.
Viszont ha nem érek hozzá a touchpadhez, akkor is ezt csinálja.
na,ilyet az én gépem is csinál...sajna én sem tudom,h miért
akkor meg tényleg idegesítő,amikor sokat ír az ember és nem néz fel állandóan...:-/
Nekem azóta mióta a rendszergazda belenyúlt a gépembe mert nem volt netem (koliban)
Ezek szerint te se tudsz megoldást? :(
Kicsit részletesebben:
Amikor írok a gépen, akkor ha mondjuk az egér mutatója egy sorral följebb van, akkor odaugrik a kurzor. Sokszor meg kilép az épp aktuális oldalról, vagy épp bezárja az ablakot, kitörli az eddig írtakat. Marha idegesítő, történt már vkivel ilyen?
További ajánlott fórumok:
- Éjszaka sokszor felsír a 4 hónapos babám. Mitől lehet ez?
- A kevesebb sokszor több!
- Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák!
- Kivel beszélget sokszor egy férfi?
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Csokifüggő vagyok, napi minimum egy tábla, de sokszor annál is több. Nem tudom abba hagyni. Mit tegyek?