Gabi Esti fürdető babáknak - mi a tapasztalatotok róla? (tudásbázis)
Több bőrgyógyász is azt mondja, hogy a Gabi termékek a legjobban irritálják a bőrt. Sőt még a Babát sem ajánlják.
Mi használjuk elég régen és semmi baja nincs tőle a gyereknek.
Sőt, most már ott tartunk, hogy ez jelenti neki azt, hogy alvás jön.
Igaz, neki jó bőre van és én már akkor sem a patikai kenőcsöket, fürdetőket használtam, hogy hazajöttünk.
Szeretem a gabit, mert az én gyerekkoromra emlékeztet az illata. :)
Akinek érzékeny a bőre, annak ott vannak a patikai dolgok, de valószínűleg, neki felnőtt korában is hasonlókat kell majd használnia.
Ezzel én is így voltam, el sem tudtam képzelni mitől ekcémás mindkét lába combtól bokáig:S, aztán a gyerekorvosunk mondta, hogy álljak le a bolti mosdó cuccokkal(Gabi, Johnsons stb), és csak és kizárólag patikai mosdókenőccsel fürdessem. Azóta helyrejött a kisfiam lába.
Szerintem dobjátok a szemétbe,inkább használjatok olyat ami nincs tele ennyi méreggel (alverde,babylove stb.)nézzetek szét.
Az én lányom 3 éves és még mindig a gyógyszertárival fürdetjük és így is van néha probléma a bőrével, nagyon kiszárad, az orvos szerint a klóros víztől, az biztos hogy nálunk olyan klóros a víz hogy inni csak ásványvizet tudunk, de nem tudom mi lenne a megoldás a csapvízre, mert fürdeni csak abba muszály.
Köszi a tanácsot,nem értettem mitől lett ekcémás a bőre.
valószínű. térj vissza a patikai mosdókenőcsre, és rendbe fog jönni a picikéd.
tuti hogy attól!!!!nekünk is így kezdődött...
Nálunk nem okozott semmiféle allergiás reakciót a Gabi fürdető, 3 hós kora óta azt használjuk. Próbálkoztunk a gyógyszertári kencével, de attól hidegrázást kapott a lányom, üvöltött, meg én sem szerettem igazából. Nálunk semmi gond nem volt hálistennek, azóta is ezt használjuk.
nálunk is Jo..nt használnak a csecsemőosztályon, tönkre is teszik vele a picik bőrét. A kislányom bőre kb. 3 hónapos korára jött rendbe, addig mandulaolajat (gyógyszertárit) használtunk fürdéskor. Az hozta rendbe a bőrét.
Én kb.egy hónapja használom.Nem egész két hete egy kis ekcémás folt keletkezett a kis mellkasán.Akkor ezek szerint ettől lehet?
az a véleményem róla hogy nagyon szárít ezáltal ekcémás lett tőle a kisfiam,de nem csak ettől hanem a johnson-tól is és még sorolhatnám...mi fürdető krémet használunk az a tuti!!!
Nekünk bevált, pedig volt gond a bőrével, de nem ettől, mert akkor még csak gyógyszertárit használtunk, de amióta gabit használunk(6hótól) semmi baja, csodaszép a bőre.
Nekünk a jhonsons nem volt jó, és amúgy a jhonsons allergizálóbb.Védőnők szerint is!
Az elején sima gyógyszertári fürdetőt használtam, mert kiütötte minden a fiamat, nagyon érzékeny a bőre( mindkét fiúnál). Talán fél éves kor után kezdtük a boltit, akkor is az illat és színezékmentesekkel! NEm csak a Gabi, hanem a többi is kiütötte. Szerintem gyerekfüggő, de amíg nagyon pici most harmadszorra is a gyógyszertárit fogom használni!
A keresztfiamnak vettem ilyen Gabi termékcsaládot. Ott filóztam a polcnál, hogy melyik a jobb.. A Johnson&Johnson, vagy a Gabi. A Gabi mellett döntöttem, mert abból teljes termékcsaládot össze tudtam állítani. Sajnos utána megtudtam, hogy már feltankoltak a Johnson&Johnsonból, ami világmárka. Viszont.. Elkezdett ilyen kis szöszmösz keletkezni a keresztfiam fején, ezért váltottak arra, amit én vittem, és ez bevált, úgyhogy én ezt ajánlom. Nagyon örültem neki..:)
Sziasztok!
Az én kislányom is ekcémás lett tőle.A háziorvosa mondta,hogy ez a legallergizálóbb márka,és még véletlenül se használjam.8 hónapos korig a gyógyszertárit használtuk csak,közben volt egy-két próba mással,most egy jó ideje a babatusfürdővel fürdik(orvos ajánlotta).Ez úgy látszik bevált.
18 hónapos a kislányom.
Tudod: jó pénzért mindent! ;)
Nem kell mindent elhinni csak mert valami rá van írva.
Megkérdezhetem, hogy miért ezt használjátok és nem a gyógyszertárit?
Eleinte jó volt, de az én kisfiam sajnos eckémás lett tőle, így most visszatértünk a mosdókenőcshöz. Szerintem próbáld meg, nem törvényszerű, hogy a babáknak bajuk legyen tőle. Máskülönben a Heim Pál gyerekkórház se adta volna hozzá(juk) a nevét...
Ők úgy kapják a gyártóktól. Sajnos nekem még a Jo...nt használták. Alig vártam, hogy hazaérjünk annyira csúnya lett a bőre. :(
Mindenesetre fura, hogy egy gyermekkorház hogyan ajánlhat olyan terméket ami(ezek szerint) nem hippoallergén...pedig én úgy képzeltem.
Köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek!
Szia!
Mi ezt használjuk Lucának és nsemmi féle allergiás elváltozást nem találtam soha a bőrén.
Én is ezt használom a kislányom fürdetéseknél,de Őt általában felfrissíti nem pedig megnyugtatja.:)
Amúgy 2 hónapos kora óta ezzel fürdetem és semmi alergiás jel nem volt rajta. Nagyon jó illatú,nem csípi a szemet.Hajmosásra is ezt használom Neki és nem is volt koszmós a fejbőre.:)
Szerettem a fürdetőkrémet is,mert nem szárította a bőrét,viszont a haját már nem ezzel mostam.:D
Kezdetben mi is mosdókrémet(gyógyszertári) használtunk majd Gabira váltottunk,de sajnos pár hónap huzamosabb használat után ekcémás foltjaink lettek tőle,igy újra visszatértünk a mosdókrémre.
Sajna barátnőm is igy járt:(
nem jó.televan olyan összetevőkkel ami nagyon egészségtelen.helyette a gyógyszertári fürdető.
Köszönöm, hogy megírtátok a véleményeteket!
Nekünk is bevált, mi is azt használtuk, most már baba habfürdőt használunk.
Mi eddig fürdetőkrémet használtunk, de a kislányom nemsokára2.5 éves.Gondoltam,kipróbálhatnánk valami mást.
További ajánlott fórumok: