Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Fűszeres ágyon sült hal recept

Fűszeres ágyon sült hal recept

A Fűszeres ágyon sült hal hozzávalói:
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
50 dkg halfilé
3 paradicsom
6-7 bazsalikomlevél
4 szelet császárszalonna
kis ketchup
kis mustár

bors
sült hal fűszerkeverék
tejföl
citromlé


A Fűszeres ágyon sült hal elkészítési módja:
A kivajazott tepsibe hagyma-paradicsom-bazsalikom ágyat készítünk, meglocsoljuk citromlével. A halat bedörzsöljuk a fokhagymával, sóval, borssal, fűszerkeverékkel, ketchuppal, mustárral, és ráfektetjük a zöldségágyra. Egy csík ketchupot húzunk minden szeletre, és betakarjuk császárszalonnával. Lefedve sütjük, majd a végefelé meglocsoljuk a halfűszerrel ízesített tejföllel, és készre sütjük. Tört krumplival tálaljuk


Kategória: Halas ételek receptjei


A fűszeres ágyon sült hal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook