Fürdőszoba (beszélgetés)
szia, én közben találtam egy jó, vagyis annak igérkező céget. nem tudom, te hol tartasz, de szerintem érdemes megnézned a honlapjukat.
www.saniter.hu
de ígértél te is híreket... :)
Nem tudom pontosan milyen festékre gondoltál de a
Héra Prémiumból több fajta van ami mosható,dörzsölhető és van olyan ami latex tartalmú.Keress rá a neten,biztosan megtalálod.
és azonkivül hogy nem tetszik nekem,tényleg ugyanúgy penészedik mint a sima fal,mivel nem szellőző festék talán még jobban:((
Nekem anno a régi házamban,ami egyébként egy nem régi építés volt,valahogyan úgy tetszett az eredeti tulajnak,vagy a gyerekek miatt mert volt nekik kb 5 akkor,azótta több:)
lényeg hogy a konyhában és a nappaliban(!!!) körbe lekenték olajfestékkel,így vajszinü olaj volt alul,fölötte kórházzöld festék.....ha borzalmasat el tudtok képzelni!!!!
próbáltuk festéskor eltávolítani sok módon,végül le lett verve és újravakolva:(
Sziasztok!
Ha valaki tudja, hol lehet venni Budapesten vagy környékén színes zuhanyfejet (gyerekeknek), legyen szíves szóljon. Köszönöm szépen!
Esetleg egy színben haromizáló (vagy teljesen elütő) csempével ki lehetne egészíteni, mintha direkt ilyen design-t választottatok volna.
Milyen színű a már felrakott csempe? Milyen színű lesz a bútor és a kiegészítők? Ezek figyelembe vételével válasszátok meg az új csempét.
én ajánlanám a ventilátors szellőzőt. kb. 20x20 cm,és akkor kapcsol be,amikor a lámpát felkapcsolod.
szellőzik is,a pára is kimegy,és penész se lesz. tuti!
húúú,ha az olajlábazatra gondolsz,először olvasd el a tudásbázisban az arra vonatkozó kérdést,hogyan lehet leszedni....kb falastól és ez tapasztalat.nekem nem tetszik,mármint ha arra a régi tipusura giondolsz,de persze mindenki olyat rak amit szeretne,viszont tény hogy írtózatosan nehétz eltávolítani,többnyire fallekaparással lehet,tehát gondolod át!
Másrészt anyáéknak volt ilyen régi lakásban és sajna az is penészedett.Ha a falat lejavítod és alá teszel penészgátló-gombaölő alapot az nem elég vajon?Én nem vagyok szakember,csak "szűz" falra nagyon sajnálnám ezt a tipusu festéket rákenni....
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű a fürdőszobád?
- Ti költöznétek az új házba, ha fürdőszoba kész van teljesen, bútorok nincsenek csak 1 ágy?
- Rettegés a fürdőszobában pucéran
- Te milyen színűre csempéznéd a fürdőszobádat?
- Egy munkás, aki a fürdőszoba csempézését csinálta, elrontotta a csaptelepet és a villanykapcsolót. Mit csináljak?
- Mennyiből lehet egy komplett fürdőszobát megcsináltatni?