Furcsa hányinger hetek óta (beszélgetés)
Tudtam, hogy megjön. :) Mindig megjött eddig életem során. :) Volt már néhány gyanús hónap, mintha valami akart volna lenni, de nem lett.
A hétvégén elhatároztam, hogy történjen bármi, már semmit nem hiszek el a szervezetemnek. Ráadásul olyan, mintha valami összeszűkült volna ott bent (egy másik fórumon most kérdeztem rá), mert a betétem szinte üres, és csak akkor távozik belőlem a mensim, amikor wc-re megyek.
Ja... és olyan, mintha izomláz lenne a hasamban.
Tettem be betétet, unom a rohangálást. :)
Még mindig nem jött meg. Néha szurkálásokat érzek a méhemben, leginkább a bal oldalán.
Már megint kétszer olyan puffadt a hasam, mint reggel szokott lenni. Melleimben enyhe bizsergést érzek néha. Ma kétszer is rohantam a wc-re, hogy "na most megjött" (bár nem görcsölök, nem fáj), de folyást éreztem. Minimális fehér szmötyi volt csak.
Fura.
En az elmaradt menzesz utan 12 nappal teszteltem pozitivat eloszor. Addig ket-harom reszt is negativ lett. A masik hogy a koraterhesseg egyik jele ez a folyamatos mindjartmegjon erzes.
Szerintem hulyeseg ez hogy nem esel teherbe mert nem akarsz. A terhessegek majdnem fele "baleset". Teljesen ertheto hogy 8 ev utan mar belefaradtal a harcba meg a remenykedesbe. A parodat egyebkent kivizsgaltak? Ertem hogy neki van mar egy gyereke, de lehet megerne egy probat.
Aranyos vagy, köszönöm! Ma érkezik párom kisfia, úgyhogy a következő pár napban nem tudok tesztelni, de szerintem addigra meg is fog jönni, mint ahogy eddig mindig. Az epémmel pedig jövő héten elmegyek orvoshoz.
Egyébként X-epil tesztet csináltam. Azt mondják az elég megbízható, és szerintem is ki kellene már mutatnia ebben az esetben.
persze, hogy lelkesítelek! Megoldották a pm problémád, éppen most adnád fel? Most kell az a sok energia és remény, amit a 8 év alatt is hoztál!
Meditálj, képzeld el a folyamatot, képszerűen, majd képzeld el a saját gyermeked születését. AZ agyad megnyitja majd a kaput a befogadásra!!!!
:D Rendben... ezt most megérdemeltem! :) :) :)
8 évig mást sem akartam, csak gyereket. Mindent megtettem érte. Odafigyeltem mindenre, egészségesen étkeztem, életmódváltás, stb. Azt hiszem inkább úgy jellemezném a jelenlegi helyzetem, hogy "csalódott, feladta". :)
Mindenesetre köszönöm, hogy mellettem állsz, és így ismeretlenül is lelkesítesz! :)
Ó, dehogy ez az utolsó! :)
Lesz az még kétcsíkos, türelem!
Sziasztok!
Megcsináltam életem utolsó tesztjét. Negatív lett. Mensim még sehol.
Nekem tavaly eszembe se jutott, h terhes vagyok, új munkahely - mindig késik. Arra lettem figyelmes, h nem kívánom a cigit, nem bírok egyszerre enni, viszont 3 óránként muszáj volt, és a kutya, macska folyton a hasamon lebzselt. Nekem is volt itthon teszt. Aztán jött az a furcsa émelygés a 2. trimesztert leszámítva végig.
Itt figyel a kis 5 hónapos kislányom. :) <3
További ajánlott fórumok:
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Szoptatás közben hányinger!?
- Étvágytalanság, minden kajától elkap a hányinger, de miért?:S