Fundamenta - kiutalással kapcsolatos kérdésben segítenétek? (tudásbázis)
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy kb mikor utalhat a funda? 09.28- gyorsított eljárással kezdeményeztük a felmondást már túl vagyuk a 4. éven. Az ügyintéző elfelejtette kitöltetni a maradványösszeg kifizetésére szóló részt, kaptunk levelet a hiánypótlásról, beküldtük. 10.20-ával rögzítették. Nekünk csak az a gond, hogy az adásvételibe 11.15-ig kell a fundának beérkezni, ami reális is lett volna az eredeti felmondási dátumhoz képest. Mikor fog utalni a funda kb?
Köszi
Jár erre valaki aki tudna segìteni?
Ma 9-kor végre 3hònap után azt mondták az ügyfél sz.ton,hogy el utalták a hitelem az eladoknak.
Most fél 1 van és nincs még a számlájukon.Mikor lesz???
Köszi.
Sziasztok.
Hitelt igényeltem a fundamentánál, és az utolsó stádiumban vagyok. Minden papírom rendben van és már lekérték a tulajdoni lapom is. Valakinek tapasztalat, hogy mennyi időn belül számíthatok a kiutalásra? Köszi.
Nem tudjátok, meg is nézik a helyszinen, hogy mire használtuk fel a pénzt, illetve hogy ami a számlán van az be lett-e építve a házba?
Felújításra gondolok.
Nagyon vigyázz,ha a pénzt felújításra szánod,hogy a számlákat,csak a kiutalás utáni dátummal fogadnak el! Legalábbis én,egy 10 éve nagyon megjártam ezzel!
Az utolsó fillérig kérték a számlát,pedig én nem is vettem fel kölcsönt,csak a saját pénzemet kértem,amit 4 évig beraktam.
gyorsított eljárással, vagy simán kértétek a kiutalást?
ha simán, akkor a beérkezéstől számított 3 hónap elteltével utalnak, ha gyorsítva kértétek, akkor 1 hónap múlva.
hiánypótlást, még a folyósításig bármikor kérhetnek, nem szokták elsietni.
További ajánlott fórumok:
- Arc alapozásával kapcsolatos kérdésben tudnátok tanácsot adni?
- Segítenétek matekkal kapcsolatos kérdésben? :))
- Tudnátok segíteni Gmail-lel kapcsolatos kérdésben?
- Közgyóggyal kapcsolatos kérdésben segítenétek?
- Vagyonmegosztás, devizahitellel kapcsolatos kérdésben tud valaki segíteni?
- Családi adóalap kedvezmény visszaigényléssel kapcsolatos kérdésben segítenétek?