Tudnátok segíteni Gmail-lel kapcsolatos kérdésben? (tudásbázis)
Kérdés:
a gmail ha már letörölt vagy nem létező email címre ír visszajelzi, hogy a cím nem létezik?
Vagy elküldi és nem lehet tudni, hogy az illető megkapta-e.
Régen a citromail elküldte akkor is ha már nem létezett vagy törölt volt a címzett.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a levelezővel kapcsolatban :-)
Totál hülyének fogtok nézni, de nem értem, hogy mi lehet a probléma.
Kaptam egy levelet, rajta a feladó, dátum, tárgy RE..., címzett BÖZSIKE@akármi.
RE, nem az én levelemre jött a válasz, tartalma sem nekem szól,de Bözsike@ nem az én címem
Hogy került mégis hozzám?
Valami rosszul van beállítva a másik gépen, nem ez az első esett. De mi???
Ki érti? Mert még elmagyarázni sem lehet. :-))
Segítséget szeretnék kérni! Van egy gmail fiókom, amit gyakorlatilag tárolásra használok, levelezésre alig. hetente egyszer szoktam megnézni, de a "részletek"-ben azt mutatja, hogy óránként van aktivitás. Tehát valaki rájár. Időnként kiírja, melyik IP címről léptek be, de van, amikor csak annyit jelez, hogy a cím nem elérhető. Már többször változtattam jelszót, de az eredmény ugyanaz. :(
Mi lehet ez? Feltörik a fiókom, vagy "csak" egy vírus?!
remek!
Annyira nem értek hozzá. De amikor macerál nem veszem figyelembe :)
Telefonszámot azért kér, ha elfelejted a jelszót akkor majd ők megmondják, (vagy valami ilyesmi.)
Aki nem tudja megjegyezni, az írja fel, vagy hagyja automatikus bejelentkezésen.
sikerült!
Ki kellett lépnem a google fiókból, és akkor beléphettem a g-mailbe.
Nem lehet valahogy szétválasztani a kettőt? Azelőtt nem volt vele semmi bajom. Nem is tudom, miért kapcsoltam össze...
Sziasztok
Nekem az a problémám, hogy amióta össze van kapcsolva a google fiókkal, nem tudom megnézni a leveleimet. Azt akarja, hogy adjam meg a telefonszámomat biztosítás gyanánt, de azt én nem akarom, és tudatja, hogy csinálhatok még egy gmail fiókot, de az sem kell. Egyszerűen csak hozzá akarok férni ahhoz az oldalhoz, ahol a leveleim vannak, de képtelen vagyok. Lehet, hogy én vagyok a gyökér, de azért légyszi segítsetek.
Köszike :-), néha nincs türelmem,pedig olyan egyszerűen mehetne nagyobb odafigyeléssel:D.
Ez van :-( .
????
:-((
Most meg nem tudok belépni,mert elfelejtetem a jelszavam,annyit variáltam rajta:-(
Segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Előre is köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szépen köszönöm,így megoldódott ez a problémám!
Kedves vagy tuxy,legyen szép délutánod :-)!
aláírást is tudod szerkeszteni
beállítások
általános
aláírás
beállítások
fiókok és importálás
e-mail küldése erről a címről
adatok szerkesztése
név
Sziasztok,ha már gmail,én is segítséget kérnék!
A kezdeti fiókom létrehozásánál a becenevem adtam meg,így néha kellemetlen,ha "olyan"helyre írnék aki nem ismeri fanyar humorom :-)és egyszerűen nem tudom hol állíthatnám át "normálisra" a nevem.
Előre is köszönöm a segítséget!
Látom dolgozik a moderátor!
:-)))
nem pisztkáltam semmit benne
de időnként csinál ilyet a gmail-em
automatikus beléptetésre van állítva, de van, hogy az is elállítódik
nem értem!
További ajánlott fórumok:
- Vagyonmegosztás, devizahitellel kapcsolatos kérdésben tud valaki segíteni?
- Örökléssel kapcsolatos kérdésben tud valaki segíteni?
- Lakásfenntartási támogatással kapcsolatos kérdésben tud valaki segíteni?
- Alianz biztosítóval kapcsolatos kérdésben tud valaki segíteni?
- Tudnátok segíteni adózással kapcsolatos kérdésben?
- Wizzair díjakkal kapcsolatos kérdésben tudtok segíteni? (részlet 1. hsz-ben)