Frissen gipszelt lábbal otthon, hogyan? (beszélgetés)
Olyanról is hallodtam, hogy van úgynevezett levehető gipsz is, amit fürdéskor le lehet venni pl.
Van ilyen?
Szobában jól használható közlekedésre a számítógépnél levő kerekes szék. Kicsit ellököd magad a jó lábaddal és már haladsz is.
Továbbá nem túl látványos, de én bizony négykézláb is jártam, (sánta rókában) ha tudod mi az.
Aztán mankó, vagy 2 bot.
Még lépcsőn is közlekedtem gipsszel mert én aztán nem tudok egy helyben megmaradni. Ráültem a fölső fokra és egyesével engedtem le magam ülve mindig lejjebb. Fölfelé is ugyanígy, csak háttal haladtam fölfelé, de megoldható.
Kitartás!!
Hm, ott a gipszelőben leszedték a fekvőt és rakták is rá a járót, nem volt idő megmosni vagy hogy történt. :S Volt röntgen is de az talán még a fekvőben.
Mint írtam, folyton úton voltam, nyári szünet volt...egyszer elkapott az eső is, akkor belement a sár, az zavart és inkább beleléptem a fürdővízbe, kicsit kimostam. :) Anyukám csak az utóbbiról tudott. :D
A talpba építenek egy ilyen sarkot, amin jársz és így elég magas, hogy ne piszkolódjon össze túlságosan.
Szia, nekem műanyag gipszem volt bokaszalag-szakadás miatt 14 évesen -> térdtől lefelé. Rengeteget csavarogtam, nem használtam mankót. Akkor még elég drága volt, de nagyon megérte!
Mondjuk nekem a fekvőgipszem is eltört, annyira nem bírtam nyugton maradni. :)
Előtte a kezemen (válltól lefelé, 6 hétig) sima gipsz volt, azt senkinek nem kívánom...
További ajánlott fórumok:
- Mi készteti a frissen szült anyákat, hogy a véres csecsemőjükről képet tegyenek fel közösségi portálokra?
- Frissen gipszelt lábbal
- Mi lenne az az egy (CSAK EGY!) tanács, amit egy frissen szült, első gyermekes anyukának adnál?
- Hogyan lesz jó illata a frissen mosott ruháimnak?
- A gipszelt, törött kéz, éjszakára is felkötve marad vagy leengedhető?
- Törött lábbal, kézzel otthon (fekvő gipsz 5hét)