Free aqua zoo (beszélgetés)
Sziasztok
jól kihalt a fórum....
lécci jelöljetek barátnak kinga777 néven!!!!!
(akárki jelölhet) :):):):)
Szia!
Jelöltelek ugyanezen a néven én is. :)
Sziasztok. Én már a 4. szinten vagyok és barátokat keresek hogy elkezdjem gyűjteni a kitüntetéseket.
Nekem eddig tiszta minden. A halakkal való foglalkozásért kapom a pontokat, horgászok 1000-el hogy kiszolgáljam a vevőimet viszont az tény, hogy ezen kívül nem sokat lehet még egyenlőre tenni... Néha cserélgetem a halakat a raktár és az akvárium között, hogy gyorsabban gyűljenek a pontjaim.
Ha esetleg valakinek kell barát az jelöljön be ugyan ezen a néven. Köszönöm. zitty83
Regiztem a gyereknek de egyáltalán nem tetszik neki; nem is köti le mint a többi játék.
Szerintem ez volt eddig a lehető legrosszabb döntés ami játékot létre hoztak.
Mennyi halad van, hogy nagyobb akvárium kell?
Nekem kb. nyolc, nem kértek még nagyobb akváriumot.
Szia,sziasztok!Én is ma kattantam rá.Kb.1órája.Még minden zűrzavar.Lakás?Olyan is van?Hol?Merre?Fogalmam sincs a dolgok 90%ról,de nem adom fel.Majd kérdezlek Titeket.A Kapi Hospitallal is így vagyok.Játszik valaki rendszeresen?
Amit még napi szinten szoktam az a green farm.De ott alig van szomszédom,ezért nehéz haladnom.A Hospitalon sincs barátom.A Farmvillet,a Farmandiát hetente.Country lifeot havonta.
Meló mellett nehéz.
Amit nem értek pl. vettem jó pénzért 10 halat (egy fajtát) mert azt kértek a vevők. Az elsőt kiszolgálhattam, adtam neki két halat, a másodikat már nem tudtam. Tehát a nyolc maradék halam elveszett. A raktárban sem látom, az akváriumban sem, a zacskójukban sem. Hova lett a sok halam, amiért sok pénzt fizettem a piacon.
Mellesleg vásároltam pár halfajtát a piacon, de nem látom őket sem a raktáramban, sem az akvárium alatt a halaszacskóban.
Most én is elakadtam, mert semmit nem tudok kezdeni a halaimmal, és pecázni sem tudok már. :(
Új akvárium? :) Hjajj de messze van még...
Lakáscsere? Az is. :)
Kicsit elakadtunk, mert nem tudunk nagyobb akváriumot venni. (Túl drága.) Így vagyunk a lakáscserével is...élőben.
;-D
Szia!
Mi is ma kattantunk rá a férjemmel. :) Nálam is félhomály van még a játékot tekintve. Most is pecázok, azért ülök itt. :)
Mi ma kattantunk rá a fiammal. :-)
Kicsit zagyva, de élveztük.
Mit nem értesz?
Én főleg tanyás, farmeramás vagyok. (kertbirodalmamat hetente vetem be)
De ezt a játékot nem értem.
Szia.
Én néztem, de valahogy ez most nem jött be nálunk.
Már járszunk így is a farmera,a kapihospital, énkicsitanyám, kertbirodalom
Sziasztok!
Ma fedeztem fel ezt az új játékot.
Játszik valaki ezzel? Van pár dolog, amit nem értek.
További ajánlott fórumok:
- My free zoo online játék! Aki játszik ezzel a játékkal, beszélgessünk!
- Miért nem működik a freemail?
- Nem tudok belépni a freemailre!Miért?
- Nem működik a freemail? Nem töltődik be... csak nálam vagy másnál se?
- Tudsz ajánlani egy olyan postafiókot ami nem olyan lassú mint a freemail és nem olyan megbízhatatlan mint a lajt? Neked melyik a kedvenced?
- Tragédia az Aquaworldben...