Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Francia hagymaleves 2. recept

Francia hagymaleves 2. recept

A Francia hagymaleves 2. hozzávalói:
3 nagy vöröshagyma

2 tojássárgája

liszt

1liter húsleves



bab

vaj


A Francia hagymaleves 2. elkészítési módja:
A vöröshagymát csíkokra (karikákra) vágjuk, megfonnyasztjuk egy kevés vajon, majd megszórjuk liszttel és tovább pirítjuk. Ezután felöntjük húslevessel és egy picit így is főzzük. A hagyma felét kivesszük a levesből és összeturmixoljuk a tojás sárgájával. Ha ez kész, óvatosan visszatesszük a levesbe és pirított kenyérdarabokkal és reszelt sajttal tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A francia hagymaleves 2. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook