Főzzünk gyorsan, finomat! Jó recepteket várok. (beszélgetés)
Mézes mustáros csirkemell.
1. Variáció: A csirkemellet kis kockákra vágod, sózod, borsozod, ráteszel 2-4 evőkanál mustárt és 2-4 ek mézet (ez ízlés dolga, én jó csípős, magos mustárral szeretem, és több mézzel). Jó ha pácopódik 1 éjszakát, de 1/2 óra ora is megteszi. Kevés olajon kis adagonként nagy lángon kell pirítani. Nem baj, ha kicsit lekapja a mézet, attól lesz szép szine, hogy karamellizálódik. Rizzsel, petrezselymes krumplival szoktam tálalni
2. Verzió. A hús bepácolása ugyanaz. Apróra vágott hagymát olajon megpirítani, majd mehet bele a pácolt csirkemell. Mikor kifehéredett ráönteni 1 doboz 20% főzőtejszínt, egyett rottyantani vele és kész is. Rizzsel vagy valamilyen tésztával tálalom.
Szia!
Pont most laktam jól lencse fasérozottal.Párolt vegyes zöldséggel ettem.
További ajánlott fórumok:
- Milyen finomságot szoktatok készíteni ha vendéget vártok? Igazán finom receptek ide jöjjetek! Gyors, praktikus, és igazán finom recepteket..
- Segítsetek! Vasárnapi vendégeim részére egyszerű recepteket keresek!
- Tudnátok olyan süti recepteket írni nekem, ami gyorsan, egyszerűen elkészíthető és nem kell sütni?
- Mit lehet készíteni mirelit tengeri halfiléből, gyorsan, finomat?
- Pohárkrém recepteket keresek ami gyorsan egyszerűen kész és nagyon mutatós?Tud ilyet valaki?
- Sziasztok, gyereknapi zsúrt rendezek ehhez keresek recepteket amik könnyen gyorsan elkészíthetők:-)))