Foxpost csomagfeladásnál megcímezhetem a csomagot, vagy mindenképpen nyomtatott címke kell rá? (tudásbázis)
Csomagcimkét csak akkor kell nyomtatni ha nem automatába hanem házhoz küldöd.
Én rendszeresen küldök foxposttal.Mindig ráírom a címzett nevét,tel.számát és a cél automatát.Feladóhoz pedig a nevem és tel.számom.Ez a tuti mert ha gubanc van akkor el lehet érni a feladót,címzettet egyaránt.
Ha automatába küldesz nem kell semmit nyomtatnod!
Én a biztonság kedvéért mindig feltüntetem rajta az infókat, de ez nem kötelező.
Tollal is jó az, nem kell nyomtatni.
Netto 2 perc kikeresni.
Kell-e címkét nyomtatni a csomagra?
Automatába küldött csomagnál nem kell csomagcímkét nyomtatnod, azonban biztonsági okokból kérjük, hogy írd rá a csomagra a feladó és a címzett telefonszámát.
A feladási kódra van szükség a feladáshoz, a csomagra a címkét futáraink ragasztják rá, amikor kiveszik a csomagot az automatából.
Házhoz szállításos csomagnál kötelező a címke, így azt a feladónak kell kinyomtatnia, vagy külön szolgáltatás keretén belül (Címke nyomtatást kérek) tőlünk igényelni. Ha mi nyomtatjuk a címkét akkor feladási kóddal tudod feladni a csomagot és futáraink fogják felcímkézni.
Én semmit nem szoktam ráírni a csomagra. A csomagszekrény alapján azonosítják, gondolom a futár amikor kiveszi ragaszt rá egy vonalkódot.
Esetleg ráírhatod kézzel (ha megnyugtat) a címzést, meg a saját elérhetőségedet is.
Sziasztok!
Foxpost automatába adnék fel csomagot, de nincs itthon nyomtatóm. Van olyan opció, hogy cimkenyomtatással kérem, ilyenkor nem nekem kell nyomtatni. Ebben az esetben meg kell címeznem a caomagot ugyanúgy, mintha postán adnám fel? Vagy címzés nélkül teszem a szekrénybe?