sziasztok.depresszioval mit lehet kezdeni?ha valami rossz hirt kapok már depresszios vagyok nem folyton de elég sokszor olyankor nem látok más kiutat.ha tehetném egyfolytában nyugtatókat kapkodnék be a józan eszem tart csak vissza.tudom mindenkinek vannak gondjai de nem reagálnak olyan sötéten a nehézségekre gondolom.
sziasztok.depresszioval mit lehet kezdeni?ha valami rossz hirt kapok már depresszios vagyok nem folyton de elég sokszor olyankor nem látok más kiutat.ha tehetném egyfolytában nyugtatókat kapkodnék be a józan eszem tart csak vissza.tudom mindenkinek va
sziasztok.depresszioval mit lehet kezdeni?ha valami rossz hirt kapok már depresszios vagyok nem folyton de elég sokszor olyankor nem látok más kiutat.ha tehetném egyfolytában nyugtatókat kapkodnék be a józan eszem tart csak vissza.tudom mindenkinek vannak gondjai de nem reagálnak olyan sötéten a nehézségekre gondolom.
Rám is jellemző az, amitől te is szenvedsz, csak én már a nagy részét ki tudtam kezelni ilyen olyan módszerekkel. Még van bennem, de ez már nem megy a rovására a hangulatomnak. Majd még ezzel a résszel is végeznem kell.
Nálam elég ijjesztő, súlyos a helyzet.. ma is ez volt.. a vilamosos beszóltak, és megütöttem anőt.. utánna ők verteke meg...
és ilynekor ideg rohamot kapok..levegő után kapkodok,és elég erősgörcsös rohamaim vannak.. de abban a pillanatban meg is tudnám gyilkolni az illetőt... DE komolyan!
Azért indítom ezt a fórum témát,mert nem nagyon van,aki megértené a problémám.... Hiper érzékeny vagyok külső ingerekre,pszichés ingerekre,és ha negatívat kapok, elborul az agyam, nagyon, mintha nem is én lennék, és olyan dolgokat teszek,amiknek súlyos következményei vannak...
Szeretnék olyan hozzászólásokat,akik hozzám hasonlóan nagyon ingatag lelkiállapotúak,és érzelmeik kezelése szinte lehetetlen, és pokollá teszi ez az életüket...