Formába szeretném hozni magam, ehhez kérek segítséget (beszélgetés)
Sokféleképp lehet edzeni, a legfontosabb úgyis az étkezés. A megfelelő fehérje/zsír/szénhidrát bevitele. A legjobb eredményt csak így lehet elérni.
Jó persze vannak kivételes genetikával rendelkező egyének, akik akármit esznek, úgyis remek formával rendelkeznek, de az emberek 95%-a ( és akkor még lehet keveset mondtam ) nem ebbe a kategóriába esik.
HITS GYM Budapest, Strázsahegyi dülő 7. Radnai Tamás
Magyarország első hivatalos crossfit terme, úgyhogy a legjobb hely. Van csapatépítő Crossfit Metabolikus edzéseik, amire mint kezdő is mehetsz, ott kipróbálhatod. Bátran merem ajánlani)
INSANITY
van itt is fórum FB-n is.
Sajna a linket nem engedi berakni , írd be a keresőbe, ezzel tuti csini zimos feszes leszel 60 nap alatt, a kajálás meg úgy ahogy írták előttem.
Én személy szerint nem hiszek az otthoni edzésben, de majd biztos jönnek mindjárt néhányan, ők majd ajánlanak neked DVD-ket.
De mondom, szerintem konditermi edzéssel lehet a legjobb eredményt elérni.
Napi hatszori étkezés ( csirke, hal, rizs, este már csak csirke + zöldség ), heti három alkalom konditermi edzés + edzettségnek megfelelően kiegészítő mozgásként vagy heti 3x40 perc lassú kocogás, vagy intenzív séta.
Csokinak, cukornak, velős pacalnak búcsút lehet mondani egy időre ;) Ha ezeket betartod, akkor június közepére egész jó kis alakra tehetsz szert, hajrá.
További ajánlott fórumok:
- Kinek lenne kedve velem formába hozni magát?
- Nyárra formába hozom magam!Ki tart velem?
- Zumba. 3 hónap alatt formába hozhatom magam vele?
- Myasthenia gravis ( súlyos izomgyengeség ).Hogyan tartsam formába magam, hogy ne ártsak az egészségemnek?
- Ne szólj szám. Nem fáj fejem. Már ehhez tartom magam. Így...
- Hogyan hozhatom magam ismét formába nagy kihagyás után?