Fordított hús recept


-1 kg sertéshús
-panírhoz zsemlemorzsa, liszt, tojás
-4 dl víz
-4 ek ketchup
-4 ek mustár
-5 dkg olvasztott vaj
-vegeta
-só
A Fordított hús elkészítési módja:
A húst felszeleteljük és kiklopfoljuk, majd besózzuk. Ezután fordított sorrendben bepanírozzuk, vagyis: 1. morzsa, 2. tojás, 3. liszt Hirtelen kisütjük forró olajban, majd tepsibe fektetjük és ráöntjük a víz+ketchup+mustár+vaj+vegeta keverékét. Fólia alatt sütőben 25-30 percig sütjük, majd fólia nélkül pirítjuk még egy kicsit.
Mielőtt ráöntjük a levet, dobálhatunk a húsokra vöröshagyma karikákat is.
Pl. sült krumplival tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: szimonic, 2010. júl. 1. 14:38
A fordított hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.