Fontos egy párkapcsolatban a szex? (beszélgetés)
"Fontos a párkapcsolatban a szex?"
Meg hát!
a szex az a jéghegy csúcsa a párkapcsolatban"
Hááááát..
Senki nem úgy kezdi hogy elöbb ismerjük meg egymást ilyen-olyan helyzetben és töltsünk ki egy teszt lapot
Ha sikerül a szex, majd meglátjuk hogyan tovább
Mint egy piramis alkotórésze, egyik sincs a másik nélkül
Fontos! A hiánya "tönkretesz" mindent, mindkét fél feszült lesz, mindegyik a maga okán, kimondva vagy kimondatlanul. Tönkremegy bele mindkét fél.
Amíg szalad a szekér, egy nő mindent megtesz egy férfiért. Amikor nem, az mindennek a vége már.
de jókat kuncogok az érveréseiteken...
kunci kunci..-)))
Én azt tapasztalom, még barátnőknél is hogy a nők többsége akkor keresi a másikat ha kell neki valami, a fiúk csak úgy is rámcsörrennek hogy figyu mizu, rég beszéltünk.
Női barátnőm olyan van aki gyermekkori, tehát onnan eredezik a kapcsolat, felnőttkorban megismert nőkkel felszínes kapcsolatom lesz csak. Pedig nem rajtam múlik. A fiúk közül is vannak akikkel együtt toltuk a matchboxot, de vannak újak is. Van amelyik anno bepróbálkozott, tisztáztuk hogy nem, de egyébként mint ember jól kijövünk egymással, egy húron pendülünk és így miért ne lehetne fenttartani egy normál haveri kapcsolatot?
Igaz, ki érti...
Mi nők sem vagyunk egyformák. Van, aki ellenállhatatlan... :D
Én banyarém vagyok, tuti csak ez lehet mögötte 🤦♀️
De az is lehet, hogy valamiért többet látnak bennem mint egy megbacandó p.na. Ki érti ezt? 🤷♀️
Férjemnek is vannak női barátai, régebb óta ismeri őket mint engem, van házas van egyedülálló közöttük, soha egy másodpercig sem féltékenykedtem rájuk. Miért ne lehetne ellenkező neművel barátság? Volt amelyikkel napokra elutazott régen, tolmácsolt neki, nem merült fel bennem hogy aggódnom kellene, ahogy az idő igazolta is hogy nem kell. Olyan is volt hogy közösen utaztunk el, miért ne? Teljesen jó arc nők.
Hál Istennek férjem sem aggódott soha a fiú barátaim miatt. Mondjuk ahogy lentebb írtam sokkal lazább is a viszonyom velük mint régen.
Érdekes, engem akkor csak véletlenül akart mind megd.gni :D
Vagy túl jó nő vagyok barátnak :D
Julcsi: Béla, lenne kedved barátkozni velem
Béla: Meg hát..!
Nagyjából ez fedi le a gondolkodását pár előttem kommentelőnek. Nem értem, miért kell túlszexualizálni mindent..
Számomra fura kettősség van, én nagyon lazán viszonyulok a szexhez, kölcsönös örömforrás nem több, ha valahol valakire rápörgök és van fogadó szándék akkor miért ne, de a fiú barátaimmal elképzelni sem tudtam soha.
És akkor van a nők többsége akik a szexre a másik félnek adott kegyként, eszközként tekintenek, meg mindenféle erkölcsösséggel jönnek, klasszikus értelemben vett hűség stbstb, de nem tudják azt elképzelni, hogy egy férfi és egy nő csak azért tartson fent kapcsolatot egymással mert élvezik egymás társaságát szex nélkül is. 🤷♀️
Nekem is van egy csomó fiú barátom. Sőt a legjobb barátom is fiú volt, sajnos ő autóbalesetben meghalt 😕
A fiú barátságaim akkor lazultak fel mikor a fiúk becsajoztak, mármint komolyabban és a nők általában nem látnak tovább az orruknál mind azt hitte pont az ő kandúrja kell... abba nem gondolt bele semelyik hogy ha annyira kellene a pasi lett volna rá 10-15 évem 😕 velem egyik csaj sem haverkodott le, pedig simán bevettük volna a csapatba, de érdekes hogy hosszútávon a nők rendszerint a fiúk közé is éket vertek.
Anno nyaralni, túrázni, kiruccanni is eljártam a fiúkkal, volt hogy 2 hétig 5 fiúval jártuk a "világot", volt amelyikkel egy ágyban aludtam, sose volt semmi semelyikkel.
Én fiúk között nőttem fel, sokkal jobban megértem magam velük, mint a nőkkel, a nők többsége erőlködős, önbizalomhiányos, hiszti-kriszti.
És azért mert beszélsz valakivel, az már a barátod? :D
Hagyjuk már... :D
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet?
- Működhet egy párkapcsolat, ha a szexben nem passzolunk...?
- Szerelem! Szeretet! Szex! 3 alap dolog egy párkapcsolatban. Érdekelne mi számotokra a fontossági sorrend?
- Mennyire fontos a külső egy párkapcsolatban?
- Ha a barát fontosabb mint a párkapcsolat
- Mennyire fontosak egy nőnek egy párkapcsolatban az első közös dolgok?