Fóliás hús recept
A Fóliás hús hozzávalói:Izlés szerinti hús /csirke, pulyka sertés/
paprika, karikára vágva
paradicsom, karikára vágva
hagyma, karikára vágva
húsos szalonna, csíkokra vágva
finom kolbász, karikára vágva
só, bors
reszelt sajt
kevés olaj
A Fóliás hús elkészítési módja:
A tepsi aljába egy kevés olajat öntünk erre rátesszük a megsózótt hússzeleteket, utána paprikát, paradicsomot, hagymát, kolbászt, szalonnát. A tetejére ízlés szerinti menyiségben a reszelt sajtot. A tetejét letakarjuk alufóliával úgy, hogy ne tudjon elpárolgni a leve.
Azért nem írtam mennyiséget mert ízléstől függ, hogy ki miből mennyit akar használni. És persze attól is függ, hogy hány személyre készitjük el az ételt. Mi rizzsel és sült burgonyával szoktuk enni. Jó étvágyat!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Bogárka62, 2008. júl. 28. 11:48
A fóliás hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.