Fokhagyma granulátum mehet a lisztbe hal sütésnél? (tudásbázis)
8. Hanami (válaszként erre: 1. - Scarlet001)
2017. jan. 19. 08:55
Ne a lisztbe rakd,a halat dorzsold be vele,nagyon finom így.
7. survivor3 (válaszként erre: 1. - Scarlet001)
2017. jan. 18. 22:05
Igen.
Belül is sózd, fűszerezd!
6. Mezei Virág
2017. jan. 18. 11:04
A halat szoktam megfűszerezni, és állni hagyom 1-2 órát -ha van rá idő- nagyon finom íze lesz. Még sosem keseredett meg a fokhagymától, pedig sűrűn sütök halat. Nyers fokhagymával és granulátummal is.
5. 94a06e9696 (válaszként erre: 3. - 9c485f67e8)
2017. jan. 18. 09:17
nekem sem keseredett meg soha, ezt szerintem valaki egyszer kitalálta, azóta meg mindenki ezt hiszi :)
Persze ha valaki elégeti, akkor tényleg megkeseredik :)
4. Regin_a (válaszként erre: 3. - 9c485f67e8)
2017. jan. 17. 21:43
Nem egy konyhatündér vagyok, de idáig soha nem keseredett meg a fokhagyma
De pl. fokhagymás sült hal
3. 9c485f67e8
2017. jan. 17. 21:14
Nem tennék bele, mert a hô hatására megkeseredhet.
2. ancsika688
2017. jan. 17. 21:00
Igen.
1. Scarlet001
2017. jan. 17. 20:57
Halat szeretnék sütni paprikás lisztben megforgatva, de nem láttam olyan receptet a neten, amiben raktak volna a lisztbe fokhagyma granulátumot is. Nem véletlenül? Vagy mehet bele?