Fogyózott valaki zabkorpával?Van értelme belevágni? (tudásbázis)
Közel 10 év után:
Azért nézd meg, mekkora adag 10 deka zabkorpa avagy 10 deka fehér kenyér.
Rendszeresen lehet használni, én ételt is sűrítek vele.
Köszi csajok a jó tanácsokat:-))
Én nagyon is el telitődtem tőle mikor ezt gyümölcs joghurtba tettem.Csak este voltam újra éhes:-) Jó volt!!!Ezért kell h vegyek megint és akkor hajrá.Hisz jőn a hideg mindenki otthon van és csak eszik meg tv-zik.Persze a házimunkán kívül:-)
Mindenkinek jó (Fogyizást)
Üdv Magdee
Nos, akkor már azt is tudjuk, hogy nincsenek epe problémáim :)))
Lenmagot próbáltad? Az sem rossz őrölve.
Nem kell vigyáznod vele :)). Annyit úgysem fogsz enni, hogy hízni kezdj. De ha reggelire és vacsira joghurtot eszel zabkorpával, délben pedig egy laza ebéd, tuti, hogy elkezdesz fogyni. Tényleg magas a CH értéke, de nagyrészt rost, vagyis nem felszívódó CH. Az emésztésed pedig jobb lesz, mint új korodban. Feltéve persze, ha megiszol legalább két liter ásványvizet. Mert ha nem, olyan szorulásod lesz, hogy csak na!
Én búzakorpát eszem, nem találtam zabkorpát, hazáig duzzogtam, aztán rájöttem, hogy jobban szeretm, azóta csak azt veszek.
Ez nem fogyókúrás kaja:) Nézd meg a CH és kalória tartalmát. annyi, mint a fehér kenyérnek vagy a sima fehér lisztnek. Ez "csak" egészségesebb a magas rost, ballaszt anyag miatt és hamarabb okoz telítettséget.
A herbáriában lehet kapni búzatablettát, amit kaja előtt elrágsz és van akait telit engem pl. nem:)
A zabtablettát, pedig koleszterin miatt ajánlják, mert kisöpri a szervezetből:)
Köszönöm nektek h írtatok!!!
Meg fogom nézni mert et nagyon drága.Én már ettem ezt régebben és nem nagyon emlékeztem h ilyen grága lett volna.:-))
És ti fogytok tőle illetve segít valamit??
Mert én úgy emléxem h nem volam éhes nap közben:-)))
Üdv mindenkinek
Sziasztok!!
Van itt olyan aki már fogyott tőle?
sztem ha reggel esszük akkor csak jó lehet hiszen el veszi az éhség érzeted.
Én most voltam a Kaiser-ben és basszuskulcs 969-ft volt fél kg.Kicsit drága lett nem??
Ti hol szerzitek be és mennyiért?
Szép napot mindenkinek!!!
Én a Norbis diétában használtam mindenre,amibe liszt vagy zsemlemorzsa kellett volna.Reggelire csak ezt ettem:2dl melg tejbe édesítővel 4 evőkanálnyit raktam a zabkorpából.
Nekem jó volt,de azért betartottam a többi szabályt is-sokat inni,mozogni,zöldség és gyümölcs,semmi kenyér sem tészta.Helyette saláták vagy savanyúságok.
A zabkorpa valóban egy jó dolog az emésztésnek, de az előttem szólóhoz csatlakozva én is csak azt mondom szénhidrát, de nem a nagyon veszélyesek közül való.
Én csiáltam már palacsintát is belőle és panírozásra is használom. Norbi könyvéből szedtem. Tehát annyira mégse lehet vészes a dolog.
További ajánlott fórumok:
- Amway, mint üzlet.Érdemes belevágni, eladható?
- Egyedül belevágni?
- Lombik tapasztalat azoknak, akik még nem mernek belevágni
- Ajánlottak egy lehetőséget, ahol vállalkozóként kéne üzletkötőnek lenni. Érdemes belevágni? Segítsetek légyszives!
- Érdemes most belevágni a házépítésbe?
- Lakásvásárlás, házasság és gyerekvállalás előtt állok beszélgessünk! Ki, hogy fog belevágni?