Fogyózás, de okosan (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Mindenkinek mondom, aki fogyni akar.Lefogyni le lehet többféle módon is, de megtartani, utána is soványnak maradni, az a nehéz.Ez csak úgy lehetséges, hogy véglegesen más étkezést választunk.Nemsokára 50 éves leszek, szinte mindenféle fogyókúrát kipróbáltam,fogytam is velük.De ahogy abbahagytam, visszajöttek a kilók.
8 hónapja paleozom, lefogytam már 20 kilót és az egészségem is helyreállt.
Ha lassan 16 éves vagy, tudsz magadra főzni, ha fogyni kéne.
A paleo nehezen mozgó vagy kicsit lustább embereknél is beválik.Nem feltétlen kell hozzá sportolni.
szia!
sok sok gyümülcs,még több zöldség,teljes kiörlésű termékek,zsirszegény tejtermékek..és mellé sport!:)
Helló!
Nem írtam még ide mert az anorexiás fórumon szoktam lenni. De remélem nem bánjátok ha írok ide én is.
Anika: 15 évesen cigizel?
És mégis menni a méreted? Mert lehet hogy tök normális.
Egyszerű: -sok víz
-napi 3-ori étkezés
-sok alvás
-leszokás
-sport
Sok sikert! :)
Szia!
Alapjában véve igazad van, de ne felejtsük el, hogy itt nem egy felnőtt nőről van szó, hanem egy 15 éves fruskáról. Szerintem neki egyáltalán nem egyértelmű, amit leírtál.
Szia!
Először is tedd le a cigit és kezdj el sportolni heti két alkalommal! Nem is kell neked külön enned a családodtól, még növésben vagy, csak arra figyelj, hogy lassan egyél, hogy ne legyen több, mint amivel tényleg jóllaksz. Reggelit és ebédet normálisan egyél, vacsorára csak valami könnyűt, pl. egy kefír egy szelet kenyérrel elég. Legyen tízórai és uzsonna is, de kevés, valami gyümölcs. Ezen kívül napi 2-2,5 liter víz (nem cukros löttyök) fogyasztása is fontos!
Légy türelmes, a lassú fogyás tartós!
Én egy 15-éves lassan 16-éves lány vagyok és elegem van abból hogy dagatvagyok...
És mostmár a barátom is hozzámvágta hogy híztam..
Pedig nem ettem többet mint eddig!
Mit tegyek hogy próbáljak meg lefogyni?Anyum meg nem fog külön főzni olvastam és én a sportal sem mentem sokra mert nem nagyon bírom mert sajnos cigizek...És ídőm sincs nagyon!Nincs valakinek valami jó öttlete hogy mit csináljak és hogy stb...
HA van előrre is köszsönöm...
Szerintem én okosan csinálom.
Az hogy minden nap futok, hasizmozok. Reggelit kihagyom, vagy eszek műzlit, ebédem rendes, bár ez sok mindennek a fügvénye. Még a vacsi meg valami lájtos, ami nem erölteti meg a gyomrom.
Tényleg okosan kell csinálni és olyan módon, hogy az ember azt érezze, egészséges és van ereje, fitt.
A fogyás a fejben kezdődik.:)
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom abbahagyni a fogyózást. Tiltólistával a fejemben...
- Mit tegyek, ha fogyózásnál megállt a fogyásom és sehogy sem akar tovább csökkeni?
- Izgulok! Holnap kezdem újra sokadszor a fogyózást. Remélem...
- Az a bajom a diétákkal, fogyózással, hogy....
- Közös fogyózás, hogy motiváljuk egymást!
- Császármetszés után fogyózás