Fogyjunk együtt január 2-től! (beszélgetős fórum)
Megéri :)
Csak most megint semmi erőm elkezdeni :(
Bár beleférek a nadrágokba,amik kicsik voltak,de oldalt ott van az,amit jó lenne eltűntetni.Pár jó tornás dvd is rám férne már :)
Hát igen, nekem meg még van 3 gyerek, akiket el is kell tartani.
Jó éjszakát!
jajj ne is mondd, nekem is kéne már a munka, annyi mindent akarok itthon alakítgatni!
Nagyon kell, mert sokmindent el akarok a nyáron intézni a ház körül, ahhoz meg kell a pénz, arról nem is beszélve, hogy elsős lesz a lánykám...
így van:) én is elvállalnám sztem
Hahaha!
Majd lesz nekem is 2 hét múlva! Megyek szamócát szedni:)Igaz, 350 es órabér, de a semminél több!
Aha, nagyon;):D
hallod nekem meg olyan izomlázam van, hogy alig bírok mozogni...:)
Na látod! Hagyjunk a fantáziának is valamit:))))
Ugye milyen csini vagyok?:))))))))))))))
szia!:) láttam, de a sokat sajna nem lehet belőle kivenni...
Sziasztok!:))
Naplómban van egy homályos:)
kár:( jó éjt, szép álmokat:)
Nagyon szeretnék, de nem jó a kamerám képe!:(( NAgyon homályos és nem tudom, hogy miért.
Jó éjszakát!
majd rakj fel róla képet! kíváncsi vagyok:)
:)))))
Kuuuva jóóóóó!
Pedig de be voltam....-va!Majdnem sírtam a fodrász székben!
Na Zsuzsa, milyen lett a hajad?:)
hát köszi a tippet (: majd jelentkezek még hogy tetszett!
jaja, nekem is az van meg, 1x nézd végig, aztán elég utána mindig a vége:)
ó hát lustaságra igazán sok mindent lehet fogni :P amúgy valami kriston-t töltök most. ez az egyetlen volt fent...
ami nekem van az elég gagyi minőség, de a célnak megfelel:)
1 óra 45 perc az egész film, és keményen a végéről kell kb 15 percet használni minden nap:) Aztán később csak max 5perc naponta, ha megerősödött az izomzat, úgyhogy időhiányra nem lehet fogni, sőt lustaságra sem, mert nem megerőltető:)
hümmm...nem hangzik rossz dolognak (: nah megnézem ncore-on :D
Tudok ám én:))))
CSak át kellene ültetnem a gyakorlatba:))
És véd az inkontinenciától is, gyógyítja, meg megmutatja azt a fajta mozgást, mozdulatokat, ami a nőknél nagy segítség mint torna, mint a mindennapi élet során.
bizony, ha jóval előbb elkezded, nem kell félned a szülési nehézségektől, se az öregkori bajoktól, és arról nem is beszélve, hogy jobb lesz a szex is:D
lehet, hogy hülye kérdés, de az intim torna nem kismamáknak van? eddig azt hittem... :$ vagy másra is jó?
Szia! Köszi! Mindjárt megfürdetem a gyerekeket, utánna rohanok.
Zsuzsa kipróbáltam ma az intim tornát, tiszta jó, úgyhogy töltsd le gyorsba magadnak!:)
Többiek? Merre vagytok???:)
További ajánlott fórumok: