Fogyjunk együtt 10 kilót!!! (beszélgetés)
Köszi... Nekem a húsból van elegem. Max. a csirkehúst eszem meg, de hetente 1-szer.
Tudom, hogy kellene ennem, meg nem vagyok kimondottan vega. Csak mostanában így jött ki a lépés. És annyira nem is kívánom a húst.
Számoltam egyet az adataiddal.
Magasságodhoz az ideális súly 51,3 kg. De láttam hogy 50 a célod, szóval azzal számoltam tovább. Kilónként átlag 35kcalra van szüksége sz embernek. Na most ha az 50 kilót beszorzod, az 1750 kcal egy napra. Mivel több vagy most, több kcal kéne hogy azt tartsd, de mivel fogyni akarsz kevesebb kcal kell. Ezért számoltam az 50 kilóval. 1750 kcal-ból 55% szénhidrátnak, 15% fehérjének, 30% zsírnak kell lennie az egészséges táplálkozás szerint. Szóval ha ezt is beszorzom, akkor 965kcal CH, 262kcal fehérje, 525kcal zsír. Ez grammban 235g CH, 64g fehérje, 56g zsír. Ez egy 50 kilós ember egészséges étrendjének aránya. Szóval elméletileg, ha eszerint eszel, fogynod kéne. Egy próbát megér. És ha 235 helyett 150 CH-t eszel, a többit pedig tartod (hogy egészséges legyen a fogyás) akkor tényleg meg kéne indulnia lefelé.
Azt megkérdezhetem, hogy van köztetek vegetáriánus?
Mostanában kezdem elhagyni a húst, viszont szeretnék kiegyensúlyozottan táplálkozni és fogyni is. Van valami jó tipp, hogy ilyenkor milyen ételeket érdemes beiktatni?
A vegeta nem a legjobb. Elképesztően érzékeny vagyok a tartósítószerekre, és színezékekre. Így születtem. :) Megmondom bármely kajáról, hogy melyiket ne edd. A vegeta ilyen. Szerintem azzal valami nem ok!
Én fűszerként petrezselymet, borsot, curryt, rozmaringot használok. Ezek természetesebbek, és bármibe tehetőek. Izé, kivéve a curryt. :)
Szerintem ne csináld. Fontos, hogy minőségi táplálékot vegyél magadhoz, és kellenek a vitaminok és ásványi anyagok.
Először próbáld ki a hat után nem eszel taktikát. Először tökre nehéz, de két hét után már nem is akarsz enni 18 után!
Fontos, hogy 18 után semmit nem ihatsz, ami ízesített, még citromos vizet sem! Csak vizet. Ez nem annyira drasztikus, mint amire készülsz.
És kellene sport is. Nézd meg, hogy hová tudod beiktatni. És mihez lenne kedved. Abból is lehet először heti egy, majd növeld az intenzitást. Csak belekezdeni nehéz, utána már hiányozni fog!
A legegészségesebb a naponta 5-ször keveset evés. Nekem is ez a taktikám. Meg napi 2-3 liter víz alsóhangon. És kellenek vitaminok, hogy felerősödj télre.
Amúgy én is ezt a taktikát folytatom. Az 5-szöri nem mindig sikerül, inkább kevesebb. De el kezdtem fogyni. Legközelebb jövő hét hétvégén méretzkedek, addigra kiderül, hogy mennyit.
Centikben is mennek le, bár még mindig sok(k)! :D
Sok sikert!
Akkor pláne dagi vagyok. :(((
:D
Lehet, de nem igazán egészséges.... nem tesz jót a gyomrodnak sem, meg energetikailag is lestrapál, hisztisebb, türelmetlenebb, fáradékonyabb leszel, az agyad sem úgy fog majd ahogy kéne.... stb.
Ne akarj holnapra megszabadulni az összes feleslegedtől, mert csak csalódni fogsz, és megint hízni! Legyél határozott, és tarts ki!
Van egy ötletem. Tervezd meg, hogy holnap mit akarsz enni. Írd le ide, a fórumba, vagy nyiss egy naplót, és oda, és elmondjuk a véleményünket, hogy jó-e, esetleg ki kéne hagyni valamit, vagy hozzátenni, vagy felcserélni az időpontokat.... Mit szólsz hozzá??? És ha betartod (márpedig be fogod, mert segítünk) akkor fogsz fogyni.
Én a napi 10 deka fogyásnak is örültem! A lényeg, hogy kevesebb legyen. Ha meg 10el több voltam, akkor megnyugtattam magam azzal, hogy nem volt nagy adag a reggeli wczés :)!
Szóval???? Így meglenne a napi étrended, és egy idő után Te is tudnád mikor mit kell enned, esetleg mikor kell kompenzálnod....
Sziasztok!
Lehet úgy fogyni,ha csak délelőtt eszek??:)Már nagyon tanácstalan vagyok:(.
A dagit én sem gondolom, de szar hallani hogy ezt mondogatják rám. A káposztalevest csináltam már 2 hete, utána kevesebbet ettem, mindent csak kis adagokban kivéve kenyér, tészták, édességek...
Amúgy szerintem nem a súly a fontos, legalábbis én azt ritkán nézem. Inkább a centiket (comb, csípő, úszógumi rész, derék, kar). Szerintem ezek azért többet mutatnak.
Szerintem az arányaid nem olyan vészesek!!!
Akkor én vagyok dagadt, mert kicsit alacsonyabb vagyok és 75 kiló. :(
Sok sikert a fogyáshoz!
Szia! Én már azok közé tartozom, akik leadták, csak támogató, tanácsadóként vagyok jelen... a neoprén öv az az amelyik melegít? Ha igen, akkor én személy szerint nem biztos hogy bíznék benne, mert csak a vizet párologtatja el... De ez egyéni meglátás, lehet hogy nincs igazam!
Káposztaleves kúra.. Keresztenyám fogyott már vele, szóval hatásos, de ha utálod, akkor ha abbahagyod lehet hogy fogsz visszaszedni.